Mišík vystoupí opět s Nejezchlebou

V sále České pojišťovny v Berouně zahraje dnes Vladimír Mišík se svojí skupinou E.T.C. Koncert bude generálkou na zítřejší benefici v Praze.

Legenda českého blues nepřijede do Berouna poprvé. Jeho předchozí vystoupení v pivovaru Berounský Medvěd, v bývalém hostinci U Madly i na dalších pódiích měla vždycky velký ohlas.
Tentokrát se Vladimír Mišík, s E.T.C v plné síle za zády, pokusí navodit atmosféru syrového bluesového klubu v konzervativním prostředí bývalého zasedacího sálu berounského Kremlu. „Podpoří ho violoncelista, baskytarista Olin Nejezchleba, bývalý člen E.T.C,“ řekl manažer skupiny Šimon Kotek.

Benefice pro Steva

Následující večer po berounské akci zahrají všichni na pražském benefičním koncertě pro těžce nemocného bluesmana a kamaráda českých muzikantů Steva Whita. Kromě jiných tam vystoupí Radim Hladík, Ivan Hlas, Pavel Skála, Lenka Filipová, Tony Ackerman, Dáša Andrtová-Voňková, Luboš Andršt nebo Jerry Campbell.
„Jak v Berouně, tak v Akropoli uslyší posluchači písně z nového alba, které Vladimír s přáteli nedávno dokončili ve studiu Sono v Nouzově nedaleko Berouna a které vyjde na jaře,“ řekl dále Kotek.
Středeční berounský koncert začíná v půl osmé večer.