Music hotel nhow Berlin – zážitek všech smyslů

Atmosféru moderní metropole, originální design, profesionální zázemí pro byznys klientelu a komfort špičkových ubytovacích služeb. To vše nabízí hotel nhow Berlin. Neotřelý design interiéru je počinem newyorského designéra Karima Rashida, který vytvořil dokonalý soulad s exteriérem architekta Sergeie Tchobana.

Nejmodernější konferenční technika zahrnuje pět projektorů, samozřejmostí jsou projekční plátna, high-endové ozvučení a možnost objednání jakékoli jiné techniky podle přání. Další specialitou je přímé kabelové spojení s nhow Music Suite v osmém patře. Místnosti mají strop ve výšce 4,6 metru a mohou být kompletně zatemněné. V případě potřeb je k dispozici i profesionální nahrávací studio.

#####Čtyři standardy unikátních pokojů

Pokoje v nhow jsou v kategoriích Standard, room, Superior room, Junior suite a nhow suite. Díky interiéru a špičkovým technologiím poskytuje každý z celkem 304 klimatizovaných pokojů zdroj inspirace, stejně jako klid a soukromí před ruchem okolního velkoměsta. Zhruba dvě třetiny pokojů se pyšní výhledem na řeku Sprévu, ve všech pak lze najít velké obrazovky, vysokorychlostní WiFi, potřebné kabely pro pracovní i zábavní techniku, jako laptopy (PC i Mac), iPody atd. Pro pořádání originálních soukromých párty si stačí vybrat nhow suite o rozloze 258 metrů čtverečních.

Apartmán s výhledem na berlínské panoráma nad Sprévou se rozprostírá na dvou podlažích s vlastní terasu o rozloze 110 metrů čtverečních. Samozřejmostí je plně vybavená kuchyň, vlastní mítinková místnost a nepřetržitý room service. Mezi další lahůdky patří Fitness & Spa, terasy, z nichž jedna umožňuje přímý přístup k řece a restaurace fabrics. Zde návštěvníky čeká mezinárodní menu s akcentem na moderní německou a francouzskou kuchyni.