Na Silvestra byla v televizi nejsledovanější Všechnopárty

Karel Šíp

Karel Šíp Zdroj: CT

Nejsledovanějším silvestrovským pořadem byla Všechnopárty v České televizi, kterou sledovaly 2,04 milionu diváků. Zábavný pořad tak viděla téměř polovina všech, kteří měli zapnutou televizi. Sdělil to mluvčí ČT Ladislav Šticha. Nova nejvíc bodovala s komedií S tebou mě baví svět, kterou si nenechalo ujít 1,22 milionu diváků, což představuje podíl 32 procent. Zhruba stejně lidí vidělo i Silvestrovské Televizní noviny. Prima zatím data nezveřejnila.

Některý z pořadů ČT sledovalo o Silvestru 43 procent diváků, kteří slavili u televizních obrazovek. Celkově měla ČT1 osm pořadů z deseti nejsledovanějších.

„Musím se přiznat, že jsem velmi překvapený, protože bych čekal, že diváci budou chtít na Silvestra nějakou megashow a ne téměř komorní sešlost se třemi hosty,“ komentoval výsledek Všechnopárty moderátor Karel Šíp.

Komponovaný večer Do roka a do dna na ČT sledoval 1,6 milionu diváků při podílu 41 procent a Zázraky přírody s Vladimírem Kořenem a Marošem Kramárem si nenechal ujít 1,5 milionu diváků. Dále se umístily pořady Silvestr 2011 - Jdeme do finále!, U muziky na Silvestra a Silvestr 2011 graduje!. Celkem pořady České televize poslední den v roce 2011 sledovaly téměř 43 procenta diváků u obrazovek všech televizí.

Na Nově podle Marie Fianové z tiskového oddělení nejvíce diváků přilákaly ještě komedie Nekecej a pádluj se zhruba tři čtvrtě miliónem diváků, pořad Všechno nejlepší od Davida a komedie Ženy v pokušení.