Nejoblíbenější servírka na Ústecku a Děčínsku obsluhuje ve Formuli v Děčíně

O čtvrteční půlnoci skončilo městské kolo soutěže Sedmičky Miss servírka a Pan číšník. Prvenství v něm získala Petra Hlaváčková z restaurace Hotel Formule.

Ústí nad Labem / Čtyřiadvacetiletá Petra Hlaváčková je podle hlasů čtenářů nejoblíbenější servírka na Ústecku a Děčínsku.

V městském kole ankety Sedmičky Miss servírka a Pan číšník získala servírka z restaurace Hotel Formule v Děčíně nejvíce hlasů a postupuje tak do krajského kola.

Hlasy lidé mohou Hlaváčkové posílat i nadále. Soupeřit o přízeň bude s číšníky ze severních Čech.

Hlasovat mohou lidé na adrese http://www.sedmicka.cz/usti-nad-labem-decin-teplice-litomerice/servirka/

Novinkou je, že od krajského kola lze hlasovat z jednoho počítače vícekrát. Ale jen jednou za čtyřiadvacet hodin. Každý jiný způsob hlasování považuje redakce za podvod a takto získané hlasy budou odečteny. Pokud mají čtenáři pocit, že někdo pravidla porušuje, ať kontaktují redakci.

Krajské kolo skončí ve čtvrtek 2. září. Vzejde z něj sedm celostátních finalistů. Čtenáři, kteří některého ze sedmi nejlepších do soutěže navrhli, dostanou padesátilitrový sud piva Pilsner Urquell.

Finále vyvrcholí o půlnoci 16. září. Nominovaný, který v něm získá nejvíc hlasů, vyhraje skútr, druhý v pořadí LCD televizor a třetí kosmetický balíček v hodnotě pěti tisíc korun. Další sud piva vyhraje čtenář, který vítěze navrhl.