Nejprestižnější obchodní jednotka v centru Prahy má nového nájemce

Dánská šperkařská firma PANDORA získala nejatraktivnější jednotku v centru Prahy. Na rohu ulic Na Příkopě a Havířské otevře v červnu prodejnu šperků a doplňků. Vystřídá dosavadního nájemce Nordsee se sortimentem rybích specialit, který bude dále provozovat svoji restauraci v OC Palladium, uvedla poradenská společnost Cushman & Wakefield (C&W), která se na transakci podílela.

PANDORA má nyní v Česku vlastní značkové obchody v nákupním Centru Chodov a Forum Nová Karolina v Ostravě. “Vstoupit na hlavní pražskou nákupní ulici bylo našim cílem od příchodu na český trh. Kvalita lokality byla při výběru rozhodující. Zpočátku jsme se snažili najít vhodné prostory vlastními silami, díky spolupráci s Cushman & Wakefield se následně celý proces značně urychlil. Značkový obchod Na Příkopě bude patřit k nejlepším ve střední Evropě díky unikátní lokalitě, uspořádání obchodních prostor a také skladbě ostatních značek v bezprostředním okolí,“ poznamenává manažer značky PANDORA pro Českou republiku a Slovensko Dušan Šourek.

“PANDORA našla vhodné prostory pro otevření svého obchodu v centru Prahy v ulici Na Příkopě, která je v České republice zdaleka nejfrekventovanější a nejprestižnější nákupní lokalitou. A rohové jednotky patří vždy k těm nejlukrativnějším. Přestože se v těchto místech platí nejvyšší nájemné, přední světové značky jsou ochotné za kvalitní prostory zaplatit požadovanou cenu. Vrátí se jim to v počtu zákazníků, které pak dobře viditelné výlohy přilákají,” říká Tomáš Beránek z C&W.

Značka PANDORA je oblíbená především díky svým náramkům, které lze postupně doplňovat přívěsky a vzniká tak vždy originální šperk. Díky široké síti obchodů po celém světě lze rozmanité přívěsky kupovat například jako vzpomínku z navštívené destinace.