Nenechte si ujít výstavu vítězných černobílých fotografií „Espressivní fotosoutěže“

Miroslav Čížek

Miroslav Čížek Zdroj: NESCAFE® Dolce Gusto®

Nescafé Dolce Gusto a módní fotograf Goran Tačevski zahájí unikátní výstavu černobílých fotografií v českých a slovenských multikinech. Od 12. 2. 2015 v nich budou vystaveny nejkreativnější fotografie účastníků „Espressivní fotosoutěže“ Nescafé Dolce Gusto.

Vítězné fotografie stejně jako ikonické fotografie Gorana Tačevskiho, které se staly inspirací pro soutěžící, se představí na vernisáži spojené s premiérou filmu Padesát odstínů šedi v pražském kině CineStar.

Nescafé Dolce Gusto představilo na začátku ledna 2015 v Česku ojedinělý projekt s názvem „Espressivní fotosoutěž“, nadčasové umění černobílé fotografie ve spojení s espressem.

Karel HyťhaKarel Hyťha | NESCAFE® Dolce Gusto®

Autoři osmi vítězných fotografií, které vybral Goran Tačevski, blogerky A Cup of Style a další porotci, obdrží věcné ceny od Nescafé Dolce Gusto, ale také se mohou těšit na setkání s Goranem Tačevskim v jeho fotografickém ateliéru. Vítězné snímky autorů Pavly Pokorné Světlíkové, Marka Jarkovského, Zdeňka Kintra, Miroslav Čížka, Jana Veselého, Karla Hyťhy, Kristýny Slavíkové, Petry Navrátilové budou vystaveny v multikinech CineStar v sedmi českých městech.

Kristýna SlavíkováKristýna Slavíková | NESCAFE® Dolce Gusto®

„Ojedinělý projekt byl pro mne velkou výzvou a potěšením již od samého počátku. To jsem však ještě neměl tušení, jaké krásné fotky budou lidé do soutěže zasílat. Kvalita a umělecká hodnota zaslaných fotografií mne opravdu překvapily. Závěrečný výběr těch nejkreativnějších fotek tak nebyl snadný. Děkuji tímto nejen všem autorům vítězných fotek, ale i všem ostatním soutěžícím, kteří se projektu zúčastnili. Pevně věřím, že takto kreativních konceptů bude v České republice i na Slovensku neustále přibývat,“ říká Tačevski.

Pavla Pokorná SvětlíkováPavla Pokorná Světlíková | NESCAFE® Dolce Gusto®

Petra NavrátilováPetra Navrátilová | NESCAFE® Dolce Gusto®

Jan VeselýJan Veselý | NESCAFE® Dolce Gusto®

Marek JarkovskýMarek Jarkovský | NESCAFE® Dolce Gusto®