Nespokojenost s operátorem? Nyní lze vypovědět smlouvu bez pokuty

Změna mobilního operátora

Změna mobilního operátora Zdroj: profimedia.cz

Nejste spokojeni se svým mobilním operátorem, ale nemůžete jej opustit, neboť jste vázáni smlouvou pod pohrůžkou tučné pokuty? V prosinci mají zákazníci všech tří našich operátorů možnost svého operátora opustit bez sankcí.

Láká vás například volání za 2,50 Kč do všech sítí s BLESKmobilem či limitovaná vánoční edice předplacené SIM karty Vodafonu se stejnou sazbou a bonusem v podobě nekonečného volání do vlastní sítě? Nyní máte konečně možnost dát STOP drahému volání a přenést své číslo k levnější konkurenci.

O2, T-Mobile i Vodafone v prosinci zveřejní novou podobu ceníku s platností od počátku ledna. Nový sazebník bude obsahovat novou podobu cen po zásahu nové DPH. Jenže, jak operátoři již avizovali, ceny u vybraných služeb upraví bez ohledu na DPH. Pokud se vám tedy zvedne cena vaší služby bez DPH, můžete v prosinci dát svému operátorovi sbohem.

U Vodafonu tak lze učinit dokonce ještě 15 dní po praktikování změn. U O2 najdete nové ceny na stránce www.o2.cz/dph, Vodafone taktéž připravil speciální web na adrese www.vodafone.cz/dph. Stránky mohou již 1. prosince obsahovat novou podobu ceníku služeb a lehce tak zjistíte, zda se i vás týká případná výpověď.

T-Mobile prozatím nikde obdobnou webovou stránku nereprezentoval. Nejjednodušší způsob podání výpovědi je přímo na bezplatných zákaznických linkách.

BLESKmobil – nový mobilní operátor – nabídne služby od 7. listopadu

Pozor na triky – vyzpovídali jsme prodejce operátora