Ninja 650: Rovnováha mezi sportovním zážitkem a komfortem

Kawasaki Ninja 650

Kawasaki Ninja 650 Zdroj: Autorevue.cz

Kawasaki Ninja 650
Kawasaki Ninja 650
Kawasaki Ninja 650
Kawasaki Ninja 650
Kawasaki Ninja 650
7
Fotogalerie

Kawasaki Ninja je mezi motocyklisty vyhlášeným pojmem. Teď přichází japonský výrobce s novým modelem Kawasaki Ninja 650.

Příběh legendární modelové řady se začal psát už v roce 1984, kdy výrobní linku opustil první model s označením Ninja 900. Od té doby se modely Ninja těší velké oblibě. Nejnovější model 650 má přinést rovnováhu mezi sportovním zážitkem a komfortem.

I když se Kawasaki pořád zaměřuje na sportovní výkon motocyklu, u nejnovější verze sází také na běžné uživatele, kteří vyhledávají hlavně dobrou kontrolu a komfort. Ninja 650 dostala úplně nový mřížkovitý rám. Na první pohled si zase všimnete nové přední částí či zajímavého zadního LED světla ve tvaru písmena X.

Vylepšené odpružení se postará o komfortnější jízdu a lepší odezvu pro jezdce. Majitelé ocení i vzpřímené sezení s uvolněnou polohou rukou. Je to díky vyššímu umístění řídítek v kombinaci s nižší výškou sedadla. Všechny úpravy se podepsaly i na váze motocyklu, která se snížila o 18 kilogramů. Novou 650 bude možné objednat v černé, bílé, spáleně oranžové a limetkově zelené barvě.