OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

Pracovní prostor Scott Weber bodoval v roce 2019.

Pracovní prostor Scott Weber bodoval v roce 2019. Zdroj: Kancelář roku

Schwan Cosmetics bodoval v roce 2019.
RedBull získal titul v roce 2019.
Příroda v interiérech NanoEnergies  uspěla v soutěži v roce 2018.
Zasedací místnost v KPMG uspěla v soutěži v roce 2018.
Sauna ve firmě Kiwi získala uznání v roce 2016.
15
Fotogalerie

Pátý ročník soutěže Kanceláře roku, do kterého se za dosavadní historii soutěže přihlásilo více než pět set kancelářských realizací, spouští registraci přihlášek. Mimo to letos organizátor, společnost Prochazka & Partners, přichází s novinkami.

„V loňském roce vznikla řada kancelářských realizací, které si zaslouží soutěžit o ocenění Kancelář roku. Vidíme, že koncept a užití kanceláří prochází u velké části firem změnou paradigmatu. Každá doba má svá specifika a jménem poroty mohu říct, že se letos těšíme na realizace, které vznikly v době pandemické. Svým způsobem jsou totiž začátkem nového trendu,“ říká Radek Procházka, vedoucí partner ve společnosti Prochazka & Partners a zakladatel soutěže Kanceláře roku. Kvůli obavám z pandemie byl posunut i termín vyhlášení soutěže. Z ledna na léto.

Podívejte se na výběr oceněných kanceláří z minulých let:

„I díky plánované vakcinaci očekáváme v létě jak lepší epidemiologickou situaci, tak možnost organizovat akce pod širým nebem. Prestiž soutěže, rostoucí počet přihlášených i kvalita realizací si zaslouží adekvátní podobu slavnostního galavečera,“ dodal Procházka.

Význam soutěže každoročně roste, jak počtem přihlášených projektů, tak jejich úrovní. „Soutěžící interiéry kvalitou svého pracovního prostředí s přehledem uspějí i v mezinárodní konkurenci. Velmi mě zajímá, jak pandemie a vyšší podíl práce z domova ovlivnila realizace, které se letos budou ucházet o ocenění Kanceláře roku,“ doplnil Petr Zahálka, obchodní ředitel společnosti ProInterier a člen odborné poroty soutěže Kanceláře roku.