Obří radost na Olomoucku! Sportka sázejícímu nadělila 53,6 milionu!

Zdroj: SAZKA

Co byste dělali, kdybyste v loterii trefili ne jeden, ale rovnou mnoho desítek milionů? Přesně takový „problém“ teď musí vyřešit sázející z Olomouckého kraje. Díky nejoblíbenější české loterii Sportce se minulou středu stal majitelem částky 53 629 743 Kč.

Přečtěte si také: Náhodný tip ve Sportce přinesl třicátníkovi přes 20 milionů korun. „Ještě pořád jsem v šoku!“

Klíčem k víc než slušné finanční jistotě byl plný tiket náhodných čísel včetně Šance. O částce 220 Kč, kterou výherce za sázenku zaplatil, ale bude jistě přemýšlet jako o nejlepší investici ve svém životě. A jaká byla ona mnohamilionová kombinace? Bohatství přineslo šestičíslí 14, 30, 37, 42, 45 a 49.  

Stát výherci sebere přes 8 milionů

Celou částku ale výherce bohužel nedostane. Kvůli srážkové dani 15 % bude muset do státního rozpočtu poslat víc než 8 milionů korun.

53,6 milionu korun je druhou nejvyšší výhrou, která letos padla. Ještě o trochu větší radost zavládla na Velký pátek na Plzeňsku, kde jeden šťastlivec trefil ve Sportce rovnou 87,2 milionu korun.  

Sazka letos vytvořila už 107 loterních milionářů

Loterie Sazky vytvořily v letošním roce už 107 nových milionářů. Ti si rozdělili celkem 784,5 milionu korun. Nejvíc nadělovala Sportka, na níž připadají dvě třetiny těchto výherců.

Vůbec nejvyšší výhra ve Sportce padla v roce 2013, kdy manželé z Chrudimska získali 400 milionů korun. Rekord pro Českou republiku ale zajistil Eurojackpot. V květnu 2015 putovalo za plný tiket do Pardubického kraje rovnou 2,466 miliardy korun.  

Hrajte ve Sportce o miliony

I přes fantastickou výhru, která padla minulý týden, je zůstaly ve Sportce desítky milionů korun. Trefíte je právě Vy? Klikněte si pro plný tiket na tento odkaz.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.