OXO Restaurant zve na kouzlo kulinářského minimalismu
Hadrbolec osobně zaškolil mezinárodní tým v čele s novozélandským šéfkuchařem Liamem Claringboldem, zastáncem filosofie Slow Food, který pracuje výhradně s kvalitními a čerstvými surovinami.
Roman Hadrbolec | Roman Hadrbolec
Mottem tohoto podniku je, že vše musí být v dokonalé souhře a harmonii. Špičkový design restaurace, který je spojením exotiky s kontrastním minimalismem, je jedním z prvků, který dotváří celkový požitek z jídla. Oběd či večeře v OXO patří ke stylu zážitkové gastronomie. Doplňují ho originální drinky molekulární mixologie ve formě želé, kaviárových kuliček či zmrzliny. Vinný lístek obsahuje vybraná vína z Argentiny, Chile, Španělska, Francie nebo Austrálie.
Restaurace OXO | Restaurace OXO
Restaurace s kapacitou 60 osob je vhodná nejen pro obědy či večeře, ale i obchodní jednání, firemní večírky nebo oslavy. Při konání privátních akcí je možné rozložení restaurace pozměnit a kapacitu navýšit. Restaurace nedaleko pražského Masarykova nádraží je nekuřácká, k dispozici je tu i parkoviště.
Svíčková | Svíčková z nabídky OXO