PASSERINVEST GROUP slaví 20. výročí svého založení

Letos v červnu oslaví dvacet let od založení česká developerská společnost PASSERINVEST GROUP, přední hráč na tuzemském realitním trhu. Činnost této společnosti, v jejímž čele po celou dobu její existence stojí Radim PASSER, je spojována zejména s realizací BB Centra, rozsáhlého multifunkčního komplexu lemujícího Vyskočilovu ulici v Praze 4 – Michli.

V areálu, který v současné době tvoří 15 dokončených objektů o celkové ploše dosahující téměř 200 tisíc metrů čtverečních, našly své sídlo desítky tuzemských i zahraničních společností a pracovní místo zhruba deset tisíc lidí. Celkové investice do výstavby BB Centra k dnešnímu dni dosáhly jedenácti miliard korun, z čehož více než jednu miliardu korun tvoří investice neziskové. Součástí areálu BB Centra je i moderní exkluzivní fitness a wellness Balance Club Brumlovka, dále Společenské centrum s křesťanskou mateřskou školou, základní školou a také velkoryse pojatý půvabný Baarův park s velkou vodní fontánou.

Realizací BB Centra, tímto svého druhu nejúspěšnějším a nejrozsáhlejším českým developerským projektem, si společnost PASSERINVEST GROUP vybudovala velmi dobré jméno, a to jak na domácí, tak mezinárodní úrovni. Zásluhu na tom má nejenom rozsah a kvalita realizovaných projektů, na nichž PASSERINVEST GROUP vždy spolupracuje s renomovanými architektonickými kancelářemi, ale i vysoká úroveň poskytovaných služeb, smysl pro fair-play, vstřícný vztah k nájemcům-uživatelům budov a všeobjímající zodpovědnost vůči společnosti i životnímu prostředí.

Dokladem a oceněním vysoké kvality práce developerské společnosti PASSERINVEST GROUP je mimo jiné i její každoroční umístění na předních pozicích ve svém oboru v žebříčku firem Czech Top 100, který vyhlašuje Sdružení CZECH TOP 100.

Do portfolia projektů realizovaných společností PASSERINVEST GROUP patří také projekty rezidenční. Tím nejaktuálnějším je Rezidenční park Baarova se 139 bytovými jednotkami, který byl dokončen a zkolaudován v dubnu letošního roku. Předností tohoto projektu, nacházejícího se v bezprostředním sousedství BB Centra, je komfortní bydlení v klidu a zeleni, a přitom snadná dosažitelnost centra hlavního města. Nespornou výhodu Rezidenčního parku Baarova je i skutečnost, že je celý areál uzavřen, což pocit klidu a bezpečí ještě umocňuje. Celá lokalita, v níž projekt Baarova stojí, navíc disponuje výtečnou občanskou vybaveností.

PASSERINVEST GROUP však nepůsobí pouze v hlavním městě. Mezi významné multifunkční projekty společnosti se řadí Nová Karolina Park, architektonicky ojedinělý projekt, který je citlivě umístěn do nově urbanizovaného území Ostravy a tvoří pomyslnou vstupní bránu ve směru od historického jádra města. Nová Karolina Park nabízí prvotřídní kancelářské plochy, které doplňují prostory určené pro obchody, služby a gastronomii. Dokončení tohoto projektu je plánováno již na závěr roku 2012 a oficiální otevření pak na jaro 2013.