Pirát Johny Depp utrácí měsíčně padesát milionů. Soudí se se svými finančními poradci

Johnny Depp měsíčně rozhýří necelých 50 milionů korun.

Johnny Depp měsíčně rozhýří necelých 50 milionů korun. Zdroj: ČTK

Johny Depp a jeho sídlo ve Francii.
Johnny Depp alias kapitán Jack Sparrow
Johny Depp a jeho sídlo ve Francii.
Amber Heardová a Johnny Depp
Johnny Depp má měsíční rozpočet 50 milionů korun
15
Fotogalerie

Většina lidí po náročném a drahém rozvodu s exmanželkou příliš nerozhazuje. Ne však slavný herec Johnny Depp. Ten utrácí tolik, že ho dokonce za jeho chování zažalovali bývalí finanční poradci. Měsíčně totiž prohýří v přepočtu necelých 50 milionů korun.

Johnny Depp totiž zažaloval své někdejší finanční poradce za to, že přišel o neadekvátní sumu peněz. Jenže skupina finančníků si to nenechala líbit a podala na něj protižalobu. A zároveň u soudu uvedla, jak moc hvězda rozhazuje, ačkoliv si nic takového po rozvodu s Amber Heard, který ho vyšel na 177 milionů, nemůže příliš dovolit.

Ze soudních spisů vyplývá, že za správu svých 10 sídel včetně luxusní nemovitosti na Bahamách vydal hollywoodský herec neskutečnou sumu 1,8 miliardy korun. 453 milionů ho pak stála 46 metrů dlouhá jachta. Depp utrácel i za umění a více než 100 milionů utopil v neúspěšném nahrávacím labelu.

Hvězda filmů jako Strach a hnus v Las Vegas nebo Piráti z Karibiku rovněž vyhazovala horentní sumy za alkohol. Měsíčně utratil Depp 755 tisíc za víno. 

Přehledné vyčíslení výdajů Johnyho Deppa najdete na webu Blesk.cz>>>

Video placeholde
Johnny Depp na premiéře filmu Alenka v říši divů 2 (2016) • Youtube.com