Porsche 911: první oficiální fotky nové generace

ilustrační foto

ilustrační foto Zdroj: Autorevue.cz

ilustrační foto
ilustrační foto
ilustrační foto
ilustrační foto
4
Fotogalerie
Včera se na internetu objevily první oficiální fotografie nové generace modelu Porsche 911. Definitivně se tak můžete přesvědčit o tom, že slavné Porsche zůstane po stránce designu prakticky nezměněno. Novinky se týkají pouze detailů typu předělaných světel pro denní svícení nebo zadních upravených svítilen složených z LED diod.

Mnohem důležitější roli hraje v tomto případě použitá technika. Nová generace Porsche 911 má prodloužený rozvor a základní verze budou osazeny plochým motorem o objemu 3,4 litru. Ten vyprodukuje maximálně 350 koní. Porsche Carrera S si nechá původní objem 3,8 l a její plochý šestiválec nabídne 400 koní.

Obě varianty dostanou novou sedmistupňovou manuální převodovku nebo automatické PDK se stejným počtem rychlostních stupňů. Premiéra se uskuteční kde jinde než ve Frankfurtu. Nadcházející generace Porsche 911 už byla také natočena v běžném provozu zcela bez maskování. Pokud si chcete prohlédnout Carreru v pohybu, navštivte článek „Nové Porsche 911 zachyceno bez maskování“.