Posuňte své online podnikání o třídu výš

Business Forum

Business Forum

Navštivte konferenci E-Business Forum a získejte nové impulsy pro vaše online podnikání. Setkáte se s lidmi z oboru a načerpáte informace o nových nástrojích a trendech.

. Budete mít jedinečnou příležitost setkat se a zapojit do diskuse s odborníky na e-commerce a e-shopová řešení, majiteli či provozovateli e-shopů a vyměnit si své zkušenosti s lidmi, kteří chtějí stejně jako vy držet krok s nezadržitelným růstem e-commerce trhu v České republice.

Jděte současným spotřebitelským trendům naproti a zjistěte, jak ve vašem e-shopu můžete zvýšit prodej, dosáhnout lepších výsledků, jaké nástroje je vhodné k tomu využít a s čím nemá smysl ztrácet čas. To vše se dozvíte v rámci přednášek, workshopů a diskuzí v podání 24 osobností. Pozvání přijali Ondřej Fryc (Mall.cz), Tomáš Havryluk (Alza.cz), Vlastimil Vávrů (Maternia), Jiří Štěpán Etnetera a mnoho dalších.

Mohla by vás zajímat například tato témata:

Využijte mobil naplno – Tereza Hofmanová (Google Czech Republic)
Zjistěte, jak stanovit hodnotu mobilu při nákupním rozhodování zákazníka v e-commerce. Podívejte se na možnosti a příklady zacílení těch nejdůležitějších zákazníků na mobilu.

Platby kartou na internetu: trendy, výzvy a vize – Václav Keřka (Global Payments Europe)
Stav e-commerce v ČR se zaměřením na platební metody. Možnosti pro rychlé a bezpečné platby kartou na internetu včetně názorných ukázek plateb. Vize digitální peněženky.

Jak by obstál váš e-shop při cíleném útoku? – Pavel Bašta (CSIRT.cz)
Součástí workshopu budou praktické ukázky jednoduchých útoků a také představení nové bezplatné služby zaměřené na penetrační testování webových stránek.

se uskuteční v pondělí 23. září v pražském klubu SaSaZu. Akci pořádá nezávislá podnikatelská síť TUESDAY Business Network ve spolupráci s Asociací pro elektronickou komerci (APEK).

http://www.tuesday.cz/akce/e-business-forum-2013/

Generálním partnerem konference je Seznam.cz. Hlavním partnerem je MojeiD a dalšími partnery jsou ACOMWARE, Apsis, Etnetera, FerBuy, Global Payments Europe. Mediálními partnery jsou , Hyper Media, Lupa.cz, Marketing Journal, Podnikatel.cz, . Produktovými partnery jsou ExpressPrinting, uLikeiT, Organizátory akce jsou TUESDAY Business Network a APEK, produkčně akci zajišťuje Internet Info.