Představujeme Doupě.cz: web nejen o počítačových hrách

doupě.cz

doupě.cz

Hry pro počítače a herní konzole, pro handheldy i mobilní telefony. O nich každý den píše Doupě.cz.

Doupě.cz je webový magazín, který se už bezmála třináct let věnuje počítačovým, konzolovým a vlastně všem digitálním hrám. Na Doupěti najdete každodenní zpravodajství ze světa her a herního byznysu, poctivé a čtivé recenze, tematické články i testy herního hardwaru.

Pečlivě se věnujeme všem aktuálním platformám, ať už jde o u nás dominantní PC, konzole Xbox 360, Playstation 3 a Nintendo Wii nebo přenosná herní zařízení jako Playstation Vita a Nintendo 3DS . Pochopitelně nezanedbáváme ani dynamicky rostoucí svět hraní na chytrých mobilních telefonech, pravidelně přinášíme her pro iPhone, iPad nebo Android.

Zahrajte si

Pokud o hrách nechcete jen číst, ale si i zahrát, určitě si vyberete z obrovské nabídky her zdarma v sekci Freehry a Flashfun. Případně si můžete popovídat s dalšími herními nadšenci v Diskuzním fóru.

Na Doupěti nás nezajímá, jestli za hrou stojí obrovské studio a vývoj stál miliony dolarů, jako je to u her Grand Theft Auto V, Diablo III nebo Call of Duty: Modern Warfare 3. Nebo jestli se jedná jen o dílko několika nadšenců. U her je nejdůležitější zábava, kterou nabídnou.

doupě.czdoupě.cz

Šéfredaktor Karel Kališ k tomu dodává: „S nadšením sleduji, jak se i u nás v poslední době vymaňují hry ze škatulky něčeho pro děti a stávají dospělým zábavním médiem na úrovni filmů. Ostatně jak ukazují zprávy Asociace herního průmyslu ČR a SR, herní průmysl roste a už dávno překonal ten hudební. Hry dokážou zasáhnout stále širší publikum a existuje jich tolik forem: hříčky na Facebooku a mobilech, pohybové hry na Kinectu, masivní online hry, komplexní strategie a spousta dalšího. Stávají se prostě běžnou součástí každodenního života a jejich vliv jen poroste.“