Program Zlaté ručičky ušetří kutilům čas i peníze

Společnost Ekonomické stavby (ES), přední výrobce zděných rodinných domů v České republice, na Slovensku a v Polsku, představuje program Zlaté ručičky. Ten kombinuje „kutilství“ a šikovnost Čechů se širokou nabídkou velkoobchodních slev na stavební materiál, vybavení a doplňky.

„Neustále hledáme způsoby, jak umožnit stavbu rodinného domu co největšímu počtu lidí. V programu Zlaté ručičky jsou z dodávky Ekonomických staveb vyjmuty dokončovací práce. Ty chtělo mnoho klientů realizovat samostatně i díky tomu, že manuální zručnost není Čechům cizí. Proto přicházíme s tímto na trhu unikátním programem, který je navíc obohacen o možnost využít slev, které máme u svých dodavatelů. Díky tomu se celková cena domu může snížit až o 18%”, říká k novému programu David Mencl, generální ředitel společnosti Ekonomické stavby.

Klienti Ekonomických staveb mohou zmiňovaných slev využít díky kuponové knížce. Tu v současné době získají všichni klienti, kteří požádají o katalog společnosti. „V tuto chvíli obsahuje knížka čtyřicet dva slevových kuponů od dvaceti čtyř různých dodavatelů. Za výhodnější ceny je tak možné nakoupit nejen stavební či elektrotechnický materiál, ale například i nábytek, kuchyňskou linku či elektrospotřebiče,“ dodává Mencl.

Každý, kdo se rozhodne pro program Zlaté ručičky, získává úplný servis spojený s výstavbou rodinného domu. Zákazník má možnost spolupodílet se na stavbě prostřednictvím drobnějších dokončovacích prací, které nepodléhají revizím a nemusí je tak provádět speciálně proškolení pracovníci. S pomocí Ekonomických staveb tak může každý dům sám dokončit, upravit i zařídit.