Projekt Pod Ladronkou je těsně před zahájením výstavby

Letos v dubnu byl zahájen prodej bytů unikátního rezidenčního projektu Pod Ladronkou, který splňuje požadavky na spojení života ve městě i v přírodě. Developerská společnost V Invest CZ, a. s. plánuje začít s výstavbou projektu v průběhu září tohoto roku.

Předpokládaný termín kolaudace je duben 2013. Pod architektonickým návrhem je podepsán ing. arch. Jan Viktorin z architektonického ateliéru ABV. Komplex dvou budov, čtyř- a pětipodlažní, se společným podzemním a prvním nadzemním podlažím, obsahuje 26 nadstandardních bytových a dvě nebytové jednotky. Byty mají prakticky řešené dispozice od 1+kk s výměrou 40 metrů čtverečních, přes nejčastější 3+kk a 4+kk s výměrou od 65 do 119 metrů čtverečních, až po exkluzivní pětipokojové střešní penthousy s výměrou 150 metrů čtverečních. Přímo z garáže přístupný suterénní sklep ke každé bytové jednotce a odpovídající garážová a venkovní parkovací místa jsou samozřejmostí.

V bytech se nachází dostatek úložných prostorů, od šaten či připravených výklenků pro vestavěné skříně v ložnicích až po komory na pračku. Detailně propracovaný prostor doplňují kvalitní materiály jako dřevěná eurookna a podlahy či dýhované interiérové dveře a sanita. Strategická poloha projektu při ulici Podbělohorská nabízí jak městské zázemí s perfektní občanskou vybaveností, tak přírodu pro procházky, relaxaci a sport v podobě parků Ladronka, Klamovka či obora Hvězda. Rodiny s dětmi též ocení blízkost mateřské školy a základní školy. Před domem je autobusová zastávka a budoucí stanice metra Motol bude dostupná pouhých pět minut autobusem.