První Pánská pasáž spěje k otevření

Unikátní projekt Pánská pasáž se v centru Prahy úspěšně proměňuje v realitu. Koncept soustřeďující na jednom místě výlučně pánské luxusní obchody a služby je novátorský nejen v České republice, ale i v celoevropském kontextu. Jasné už jsou kontury prosklených prostor devatenácti obchodů, které si každý nájemce zařizuje v souladu s designem své značky, stále konkrétnější je také seznam firem, které prošly pečlivým výběrem a budou v Pánské pasáži nabízet své zboží a služby.

Pánská pasáž bude přístupná z ulice Na Příkopě a od Ovocného trhu. Je jisté, že zákazníci a samozřejmě i zákaznice, budou moci vybírat z exkluzivního portfolia, od lahůdek, přes prvotřídní služby, butiky světových značek až po noblesní doplňky, dárky… Určitě nebude chybět: WINE FOOD MARKET BAR společnosti Wine Food Market – lahůdky a občerstvení italské provenience, vína, sýry, pečivo… dovážené přímo od výrobců, vysoká kvalita za přijatelnou cenu. Vídeňské krejčovství KNIZE, nabízející šití špičkových obleků na míru. Ruční šití bot na míru bude také možné objednat, a to v renomovaném ševcovském salonu Zacharias & Lawart. Fragonard Parfumeur – desítky let tradičním ručním způsobem vyráběné francouzské parfémy, ucelené kosmetické řady pro muže.

Holičství Franck Provost nabídne klasické holení břitvou. Ralph Lauren – legendární módní značka ztělesňující kultivovanost, kvalitu a vkus. Butik britské módní značky Henri Lloyd s oblečením a doplňky převážně v yachtingovém stylu. Obchod s nerezovými doplňky nejvyšší kvality BLOMUS. CIGARS & WINES by Mostex Praha - dýmky, dýmkové tabáky, cigaretový tabák, doutníky, včetně premium doutníků a další propriety z produkce světových výrobců a značek. IMAGE CARE – první opravdová péče o košile a boty s kompletními službami. H & H Hodinky – české rodinné stříbro, kvalitní, spolehlivé a odolné hodinářské výrobky značky PRIM. Psací potřeby LUXURY OFFICE by SVOBODA & SVOBODA - nadčasový design a špičkové zpracování materiálů, elegantní psací pera a další kancelářské vybavení. Zbrojovka Uherský Brod – makety zbraní, nože, vzduchovky, dalekohledy, oděvy do přírody a další doplňky. V Pánské pasáži bude pro maximální pohodlí při nákupech umístěna také směnárna ALFA PRAGUE a k odpočinku při dobrém jídle bude lákat Pizzerie Basta.