První výročí vanilkové sezóny

Vanilla Season

Vanilla Season

Založit a budovat vlastní značku reklamních a dárkových předmětů patří k opravdovým výzvám v oboru. O to náročnější je to v oblíbených kategoriích, jako je volný čas, stolování a relaxace?

Je to právě rok, co společnost iMi Partner uvedla na trh novou značku Vanilla Season. Jejím cílem je přinášet inspiraci při vaření, radost ze stolování a potěšení z relaxace. I tyto všeobecně oblíbené činnosti mohou mít styl a ten designové a účelné kulinářské náčiní značky Vanilsa Season nabízí. Ačkoliv první tři desítky předmětů působí luxusním dojmem, jsou určeny pro relativně široké spektrum uživatelů, kteří mají společné to hlavní: jde o vyznavače aktivního způsobu života, k němuž požitek z kultivované gastronomie určitě patří.

Produkty vhodné pro užívání a naplnění volného času jsou stále oblíbenější volbou pro zadavatele, kteří mají za cíl reklamními předměty a dárky vyvolat u svých cílových skupin pozitivní pocit a odezvu. Také s ohledem na skutečnost, že značkové předměty jsou vítanější alternativou než ty běžné, skrývá v sobě sortiment značky Vanilla Season silný potenciál ke komunikaci firem, jež chtějí k významným příležitostem obdarovat něčím výjimečným například své obchodní partnery nebo zaměstnance.

Sady sklenic či karafa z českého křišťálu na víno, nože z japonské oceli a dřeva, kombinace porcelánu, kovu a bambusu v čajové sadě… samé ušlechtilé materiály a jejich vycizelované zpracování do jedinečných předmětů či souprav, jejichž spolehlivou funkčnost otestoval garant značky – šéfkuchař hotelu Mandarin Oriental Praha, pan Jiří Štift. Jeho originální recepty jsou součástí dárkových balení (v elegantních barvách značky) některých předmětů.

… art of living, to je slogan značky Vanilla Season. Doba workoholiků přelomu tisíciletí je jistě za námi. Najít si čas k relaxaci s rodinou či přáteli patří k umění žít a nezáleží na tom, zda jde o běžné grilování nebo oslavu významného jubilea. U všech podobných akcí, tak důležitých pro život každého z nás, mohou být předměty Vanilla Season dobrým pomocníkem stejně jako ozdobou. Reklamními a dárkovými předměty darujeme především pocit. Možnost, jak dosáhnout toho nejlepšího, existuje.

http://www.vanillaseason.com/