Realitní společnost České spořitelny otevírá novou pobočku v Liberci

K Realitní společnosti České spořitelny se připojil nový franšízový partner, zavedená liberecká developerská společnost Továrna. Ta se realitám věnuje již několik let, má za sebou úspěšné developerské projekty a svou činnost nyní rozšiřuje i na poskytování komplexních realitních služeb.

„Výběrové řízení v Liberci vyhrála již zavedená a úspěšná developerská společnost Továrna, která se tak od června stává naší novou franšízou poskytující komplexní realitní služby právě pro Liberecko. Za účelem kompletního pokrytí regionu probíhají v těchto dnech výběrová řízení na další managery a makléře. Pobočka zároveň, v souvislosti s pravidly RSČS, mění svou vizuální podobu do jednotného korporátního designu. Kompletní přeměny dozná v průběhu letních prázdnin, kdy bude zároveň otevřena i její nová hlavní kancelář v centru Liberce,“ vysvětluje obchodní ředitel RSČS Miloš Červenka.

Liberecká Továrna působí na realitním trhu již od roku 1993. Zaměřuje se především na realizaci a poradenství ve výstavbě řadových, bytových a individuálních rodinných domů. V loňském roce úspěšně dokončila projekt výstavby deseti řadových dvoupatrových rodinných domů s obytným podkrovím Tálinská. V letošním roce zahájila druhou etapu projektu v Dolním Hanychově, čítající dva bytové domy s patnácti bytovými jednotkami, které již bude prodávat pod hlavičkou RSČS.