Realitní společnost České spořitelny otevírá novou pobočku v Sokolově

K Realitní společnosti České spořitelny (RSČS) se připojil nový franšízový partner, společnost Jura ex alto. Ta vyhrála výběrové řízení pro město Sokolov, kde bude poskytovat komplexní realitní a zprostředkovatelské služby. RSČS jedná rovněž o franšízách v dalších městech v Čechách i na Moravě.

„Naším franšízovým partnerem se může stát nejen již zavedená realitní kancelář či síť kanceláří, ale i zkušení samostatní makléři, stejně jako je tomu u naší pobočky v Sokolově. Poskytneme jim fungující systém, propracované know-how, potřebné zázemí a stabilitu silné společnosti,“ vysvětluje Miloš Červenka, obchodní ředitel Realitní Společnosti České spořitelny.

Nová franšízová pobočka je vybudovaná na dlouholetých zkušenostech zakládajících makléřů a bude poskytovat realitní služby přímo v pobočce České spořitelny v ulici Boženy Němcové v centru Sokolova. Otevření je naplánováno na začátek září 2011. Klientům poskytne komplexní servis, který zahrnuje například i pomoc se stěhováním či naopak přípravu nemovitosti k prodeji. Pobočka v současnosti disponuje pěti makléři. Za účelem kompletního pokrytí Sokolova a okolí probíhají v těchto dnech výběrová řízení na další manažery a makléře.