Relaxujte v pohodlí svého domova!

Sauny Hyundai

Sauny Hyundai

Dokážete si představit něco lepšího než v deštivém a sychravém počasí relaxovat v krásně vyhřáté sauně? Nyní již nemusíte nikam chodit! S infrasaunami můžete relaxovat, otužovat se či se prohřívat v pohodlí svého domova. Infrasauny se díky svému širokému využití těší stále větší oblibě nejen ve zdravotnictví, kosmetických centrech, sportovních klubech, ale také v domácnostech po celém světě.

Infrasauny

jsou ideální pro relaxaci, detoxikaci organizmu, otužování či k prohřátí před cvičením. Lze je tak považovat za rovnocennou náhradu klasického saunování. Princip infrasauny spočívá v prohřívání těla pomocí přenosu tepla infrazářením. Prohřívá se tak nejen povrch těla, ale teplo proniká i do hloubky tkáně.

Výhody infrasauny

Výhodou infrasauny oproti klasickému saunování je rychlejší prohřátí těla a rychlejší nástup intenzivního pocení. Také ohřev organizmu probíhá přenosem tepelné energie infračerveným zářením a ne ohřevem od horkého vzduchu.

Další výhodou infrasaun je i nižší okolní teplota vzduchu v infrakabině a tak jsou infrasauny vhodné i pro lidi, kteří nemohou ze zdravotních důvodů využívat klasické sauny.

Hyundai Mallorca 2Hyundai Mallorca 2Hyundai Mallorca 2

Materiál používaný na infrasauny

Standardně používané materiály pro výrobu infrasaun jsou severský smrk a topol. Vyšší třídu používaných materiálů představuje kanadská borovice – neboli hemlock.

Hemlock je speciální druh borovice rostoucí na západě severní Ameriky. Je to exkluzivní saunové dřevo s velmi jemnou strukturou, bez suků a pryskyřice. Je extrémně stabilní, minimálně pracuje a nekroutí se. Jeho další výhodou je imunita proti tvorbě a množení mikroorganismů.

Infrasauny Hyundai

značky Hyundai. Infrasauny Hyundai jsou k dostání v modelech pro 1 – 3 osoby ve standardní nebo rohové úpravě. O kvalitě těchto infrasaun svědčí také to, že kabiny jsou vyrobeny z hemlocku, tudíž zajišťují ideální saunovací podmínky. Všechny infrasauny Hyundai jsou navíc vybaveny karbonovými topidly. Ty oproti běžněji používaným keramickým topidlům zajišťují:
- rovnoměrnější rozložení tepla v sauně (velká plocha vyzařování tepla)
- větší bezpečnost (díky velké ploše mnohem nižší povrchová teplota)
- energetickou úspornost (větší energetická účinnost)
- větší rychlost a efektivitu prohřívání organismu (vhodnější vlnová délka tepelného záření)

Infrasauny Hyundai jsou lehce složitelné a připraveny na zapojení do zásuvky o 230 V. Vyšší modely infrasaun Hyundai jsou vybaveny rádiem s CD a MP3 přehrávačem a některé modely infrasaun mají také vnější osvětlovací rampu.

Hyundai Bibione 1Hyundai Bibione 1Hyundai Bibione 1

, jejichž jednotlivé modely nesou jména středomořských letovisek, se budete cítit jako byste byli právě na dovolené.

Náš tip:

Vyzkoušejte infrasaunu Hyundai Lanzarote2.
Tato infrasauna Vás svým luxusním provedením zaujme na první pohled a bude ideálním doplňkem do Vaší domácnosti. Je určena pro 2 osoby, má elektronické ovládání a rádio s CD a MP3 přehrávačem. V této infrasauně si můžete také užít světelnou terapii na bázi LED osvětlení.

Více informací o infrasaunách Hyundai získáte na www.hyundai-electronics.cz.

Hyundai Lanzarote 2Hyundai Lanzarote 2Hyundai Lanzarote 2