Sklárna Moser přichází s novinkou MyMoser. Křišťálový výrobek si díky ní vytvoříte podle vlastních představ

V MyMoser si lze nakonfigurovat na nápojové sklenice například motiv Fénixe od výtvarnice Marie Makeevy

V MyMoser si lze nakonfigurovat na nápojové sklenice například motiv Fénixe od výtvarnice Marie Makeevy Zdroj: MOSER, a.s.

Moderní digitální technologie a více než 160letá tradice výhradně ruční výroby křišťálu. To charakterizuje sklárnu Moser, která spustila interaktivní konfigurátor MyMoser. Zákazník si tak může vytvořit skleněné dílo podle svých představ.

Manufaktura Moser navazuje na svoji tradici a přichází s inovativním přístupem k zákazníkům. Značka se proslavila po celém světě díky řemeslnému zpracování, vysoké umělecké kvalitě či používání výhradně bezolovnatého křišťálu, a to nepřetržitě již od roku 1857. Dnes patří mezi přední české exportéry a prezentuje nadále celosvětově českou sklářskou tradici a umění. Součástí tohoto světa mohou být nyní i zákazníci v online prostředí. V nově spuštěném konfigurátoru MyMoser si mohou sami navrhnout křišťálový  výrobek dle vlastních představ. V segmentu manufakturní výroby je digitální konfigurátor MyMoser ojedinělý.

Křišťálové vázy Diva patří mezi stálice v nabídce Moser. Je jen na vás, jestli zvolit rytinu ryb či sakur nebo broušenou strukturu kamenůKřišťálové vázy Diva patří mezi stálice v nabídce Moser. Je jen na vás, jestli zvolit rytinu ryb či sakur nebo broušenou strukturu kamenů | MOSER, a.s.

MyMoser umožňuje zájemcům personalizovat dekorativní či nápojové sklo ve spolupráci s mistry skláři, brusiči a rytci ze sklárny Moser. Křišťál je možné doplnit o motivy od současných českých výtvarníků, jako je Petr Sís či Maria Makeeva. Pokud je zákazníkovi bližší klasika, může zvolit dosud nepoužité rytiny od Ludwiga Mosera, zakladatele sklárny. Vlastní kreativitu lze přenést na tradiční vázy Diva nebo Spheres od Jiřího Šuhájka. Nápojové sklenice si zájemci mohou doplnit o oroplastiku nebo monogram v různém provedení.

Sklárna Moser kromě online konfigurátoru MyMoser spustila nedávno také nový e-shop, ve kterém nabízí a doručuje výrobky i zahraničním zákazníkům téměř po celém světě.

www.moser.com