Společnost Cushman & Wakefield je pošesté nejlepším agentem roku

Pražská kancelář společnosti Cushman & Wakefield (C&W), největší soukromé společnosti poskytující služby v oboru komerčních nemovitostí na světě, získala ocenění „Nejlepší realitní agent v roce 2011 v České republice“. Vítěze zvolili čtenáři časopisu zaměřeného na nemovitosti ve střední a východní Evropě, Construction & Investment Journal (CiJ).

Cenu převzal Ferdinand Hlobil, partner ve společnosti Cushman & Wakefield Czech Republic, který při této příležitosti řekl: „Možnost převzít toto ocenění za náš celý tým mě naplňuje nesmírnou ctí, jelikož byla opět oceněna naše svědomitá práce za uplynulý rok. V C&W neustále usilujeme o to, abychom poskytovali ty nejlepší služby, a možnost stát tu dnes před Vámi a převzít toto ocenění je pro mě obrovskou poctou.“

C&W uspěla v hlasování o titul „Nejlepší realitní agent v České republice“ již pošesté. Vítěze 10 kategorií jako jsou např. „Nejlepší kancelářská budova“, „Právní firma roku“ a „Nejlepší tým správy nemovitostí“, volilo 120 odborníků v oblasti nemovistostí z celé České republiky.