Táňu Kocembovou láká vrtačka

O svých sedmi radostech vypráví atletka a trenérka Táňa Kocembová-Netoličková.

Slavná ostravská atletka Táňa Kocembová-Netoličková se každé ráno těší do práce, miluje kutilství a konečně si užívá cestování.

1. Rodina
Šťastná rodina je podle mě základ spokojeného života. Jsem matka tří dětí. Manžel má navíc z prvního manželství syny a z jeho strany máme už tři vnoučátka, tudíž jsem i babička. Jsem ráda, když se všichni sejdeme.

2. Práce
Pracuji v centru individuálních sportů. Mám práci, po které jsem toužila. Mohu dávat zkušenosti dalším. Každé ráno se těším do práce.

3. Trénování
Po práci trénuju svou skupinu. Jednou z členek je i moje dcera. Trénování v posledních letech přináší výsledky. Co dělám, není marné, což mě těší.

4. Kutilství
Máme chalupu v Beskydech, a tak se zabývám zahrádkařením, hřibařením, turistikou a kutilstvím. Když mě vidí manžel s kladívkem, nadává, ať se starám o svoje žehlení. Ale já jsem spokojená, když za mnou zůstane výsledek. Zatím neumím s vrtačkou, což mě mrzí.

5. Kultura
Když mám čas, většinou bádám, jak bych mohla oživit trénink. Ale sáhnu i po knížce, většinou napínavé, a mám ráda moderní taneční hudbu. A s manželem jsme plesové typy.

6. Přátelé
Rádi se setkáváme s přáteli. Času je ale čím dál míň, a tak teď s jedněmi budeme teprve slavit narozeniny, které se konaly už v březnu. A to bydlíme v jednom domě.

7. Cestování
Kdysi jsem cestování nesnášela, znali jsme jen letiště, hotel a stadion. Když už jsme měli volný čas, běhali jsme po obchodech. Barcelonu jsem pořádně viděla až nedávno. A je ještě hodně míst v Česku, která neznáme.