UNIQA pojišťovna a DIRECT Pojišťovna zahajují spolupráci

UNIQA pojišťovna a DIRECT Pojišťovna zahajují strategickou spolupráci. Klienti DIRECT Pojišťovny, která 25. června 2012 oznámila ukončení prodeje nových pojistných smluv, mohou nyní využít speciální nabídky od UNIQA a ve zjednodušeném procesu získat obratem kvalitní krytí svých rizik do dalších let.

„Spokojenost našich klientů je pro nás i nadále velice důležitá. Díky nově navázané spolupráci nabízíme všem našim stávajícím klientům možnost uzavření nové pojistné smlouvy u UNIQA. Věříme, že tímto krokem našim zákazníkům výrazně zjednodušíme proces změny pojistitele.“ komentuje uzavření spolupráce Roman Fink, generální ředitel a člen představenstva DIRECT Pojišťovny. „UNIQA má na českém trhu dlouholetou tradici silného a stabilního pojistitele s vynikajícím klientským servisem, což bylo klíčovým kritériem pro výběr našeho partnera,“ dodává Roman Fink.

„UNIQA pojišťovna nabízí stávajícím klientům DIRECT Pojišťovny pojištění za srovnatelných podmínek jako doposud. V našem portfoliu máme několik stovek tisíc smluv autopojištění a jsme kapacitně připraveni nabídnout kvalitní individuální servis na míru i těm, kteří se rozhodnou přejít od DIRECT Pojišťovny k nám. Kromě toho poskytujeme univerzální služby také v dalších odvětvích pojištění, kde se DIRECT neangažovala, a jsme tak připraveni pokrýt všechny pojistné potřeby klientů DIRECTu. I proto jsme se rozhodli navázat spolupráci a nabídnout velmi rychle naše služby,“ říká Martin Žáček, předseda představenstva a generální ředitel UNIQA pojišťovny.

Stávající klienti DIRECT Pojišťovny budou postupně kontaktováni s novou nabídkou pojištění u UNIQA pojišťovny.