Už jen tento týden se můžete zapojit do celonárodního testu českých šéfů

(REKLAMA - PR ČLÁNEK) Vydavatel stravenek Ticket Restaurant, společnost Accor Services, spustil v minulých dnech na internetu první velký srovnávací test českých, moravských a slezských šéfů.

Na stránkách www.testsefa.cz bude až do 21. února 2010 umístěno celkem deset anketních otázek. U každé z nich si budou moci respondenti vybrat nejvhodnější odpověď, která nejlépe vystihuje chování jejich šéfů. Po vyplnění testu se každý respondent dozví, do jaké kategorie spadá jeho nadřízený.

„Celkem jsme vytvořili pět základních typologií šéfů. Cílem není zjišťovat jejich profesní kvality, ale zejména chování na pracovišti a vztah k podřízeným“, uvedla Daniela Pedret, marketingová ředitelka společnosti Accor Services. „Koncem měsíce února bude internetová anketa vyhodnocena a Češi se poté dozvědí, jaké mají šéfy. Budeme zjišťovat, jak se liší typy vedoucích pracovníků region od regionu. A mimo jiné se dozvíme, jestli je lepší mít za šéfa ženu či muže“, dodala Daniela Pedret.

Anketa má populární charakter, jednotlivé typologie šéfů pořádající společnost konzultovala s odborníky na management, personalistiku a řízení firem. Součástí dotazníku je celkem 10 otázek, jeho vyplnění netrvá déle než 5 minut a můžete vyhrát stravenky Ticket Restaurant v hodnotě 200 Kč.