V létě dusno, v zimě ohromné chladno

Nafukovací hala v Paskově je domácím stánkem prvoligových florbalistů Paskov Saurians.

Nafukovací hala je zasazena mezi rodinnými domy v centru Paskova. Příznivci paskovských florbalistů si už zvykli, že při její návštěvě bývají často vystavováni doslova extrémním klimatickým podmínkám.

Dvě tribuny k sezení

Diváci vcházejí do haly točícími vzduchovými dveřmi. Po zaplacení vstupného se mohou usadit na jednu ze dvou menších tribun. Každá z nich je složená z dlouhých dřevěných lavic o dvou řadách. Do haly se tak příliš fanoušků nevejde. Na druhou stranu se o to lépe vytváří bouřlivá atmosféra. Díky tomu, že je hala tak malá, dokáže pár desítek příznivců udělat pořádný rachot, který se následně nese celou halou. Důležitým faktorem je také venkovní počasí. V letním období je v hale ohromné dusno. V takovém případě se potí nejen hráči na hřišti, ale také diváci, kteří pouze sedí, případně fandí a sledují zápas. V zimě je všechno přesně naopak. Florbalisté mnohdy divákům závidí, že můžou celé utkání sledovat navlečení v zimních bundách, rukavicích a s kulichy na hlavách. V hale se tedy poměrně často hraje v extrémních podmínkách, se kterými se musí vypořádat jak hráči, tak diváci.

Občerstvení vedle haly

Fanoušci, kteří na utkání zavítají, mají možnost se občerstvit v malé hospodě, která je krátkou chodbou propojená s nafukovací halou. V ní na ně čeká pestrá nabídka alkoholických i nealkoholických nápojů. Dále také chipsy, tyčinky, arašídy a další pamlsky. Pro hravější typy visí na stěně v hospodě elektronický terč na šipky. Aby toho nebylo málo, tak je na chodbě ještě stolní fotbal pro čtyři hráče.
U haly se špatně parkuje. Parkoviště nabízí pouze pár parkovacích míst. Někteří řidiči musí tedy nechat svá auta podél cesty.