V Luxembourg Plaza expanduje Burda Praha

Investiční, developerská a správcovská společnost Orco Property Group oznámila výrazné rozšíření pronájmu stávajících kancelářských ploch společností Hubert Burda Media – Burda Praha v budově Luxembourg Plaza.

„Díky poptávce klientů po atraktivních prostorách v budově Luxembourg Plaza jsme se rozhodli uvolnit vlastní kanceláře a přesunout naše sídlo do jiných prostor. Stěhování by mělo proběhnout do konce tohoto roku,“ uvádí k situaci Petra Zdeňková, mluvčí společnosti Orco. Z celkových 22 000 m2 kanceláří, které budova Luxembourg Plaza nabízí, tak bude potenciálním nájemcům koncem roku k dispozici přibližně 960 m2 kanceláří a 475 m2 prostor vhodných pro retail, showroom, klientské centrum a podobně.

Burda Praha se k rozšíření pronajatých prostor rozhodla v souvislosti s prohlubováním dosavadní spolupráce s vydavatelstvím Burda Media 2000. „Změny probíhají postupně: již v září začaly být obě společnosti řízeny společným managementem, dalším krokem je koncentrace obou společností pod jednou střechou. V budově Luxembourg Plaza máme k dispozici reprezentativní prostory na výborném místě a také velmi dobré nájemní podmínky, pronájem dalších prostor v tomto objektu je tudíž logickým řešením,“ vysvětlila generální ředitelka Burda Praha a Burda Media 2000 Petra Fundová.