V restauraci Shock obsluhuje „Pan číšník“

Soutěž týdeníku Sedmička o nejlepšího kladenského číšníka a číšníci má svého vítěze. Je jím šestadvacetiletý Ondřej Černohorský z restaurace Shock v ulici T. G. Masaryka.

Od svých přátel obdržel Ondřej Černohorský, vítěz soutěže Miss Servírka a Pan Číšník, následující ohodnocení: Malej, ale šikovnej je Ondra ze Shocku. K tomuto tvrzení se přiklonilo 375 lidí, kteří Ondřejovi poslali svůj hlas.

Místní kolo soutěže skončilo včera o půlnoci. Vítězové z měst, kde týdeník Sedmička soutěž pořádal, se teď utkají v krajském kole. To už bude možné z jednoho počítače hlasovat víckrát - a sice jednou za čtyřiadvacet hodin.

Krajské kolo skončí 2. září. Vzejde z něj sedm celostátních finalistů. Čtenáři, kteří některého ze sedmi nejlepších do soutěže navrhli, dostanou padesátilitrový sud značky Pilsner Urquell. Finále vyvrcholí o půlnoci 16. září. Nominovaný, který v něm získá nejvíc hlasů, vyhraje skútr, druhý v pořadí LCD televizor a třetí kosmetický balíček v hodnotě pěti tisíc korun. Další sud piva vyhraje čtenář, který vítěze navrhl.

V následujícím čísle, které vyjde 26. srpna, přinese týdeník Sedmička s Ondřejem Černohorským rozhovor.