Vila Vojanka: Stylové bydlení v srdci Prahy

Vila Vojanka

Vila Vojanka Zdroj: HOMELAND CZECH s.r.o.

Vila Vojanka
Vila Vojanka
Vila Vojanka
Luboš Mlejnek, obchodní manažer realitní kanceláře Homeland
5
Fotogalerie

Myslíte si, že v rušném centru hlavního města nelze bydlet na krásném a klidném místě uprostřed zeleně? Pak jste na omylu! Důkazem budiž developerský projekt realitní kanceláře Homeland, Vila Vojanka, nacházející se v lokalitě Prahy 5, v Košířích. Poblíž smíchovského Anděla můžete bydlet v klidném okolí a zároveň v centru Prahy.

To ovšem bezesporu nejsou jediné přednosti tohoto projektu. I z toho důvodu vám Vilu Vojanku představí Luboš Mlejnek, obchodní manažer realitní kanceláře Homeland, v následujících řádcích mnohem podrobněji.

Luxusní bydlení s nádechem historie 

Každý starší dům má svůj příběh. Ne jinak je tomu u Vily Vojanky nacházející se ve známé vilové čtvrti v ulici U Vojanky. Prvorepubliková vilová čtvrt už sama o sobě láká svým jedinečným vzhledem a kouzlem, jímž po dlouhá desetiletí disponuje. Tradiční vzhled exteriéru kombinovaný s některými typickými interiérovými prvky, jako jsou třeba bezfalcové interiérové dveře, špaletová okna, designové dlažby italské provenience nebo dubové podlahy, dává bydlení další rozměr.

Pestré dispozice objektu     

Vila procházející kompletní rekonstrukcí disponuje celkem 3 podlažími, přičemž si lze vybrat hned z několika bytových jednotek, 2+kk a 3+kk. Ke každé navíc patří sklep a parkovací stání přímo v samotném areálu. Samozřejmostí jsou i bezpečnostní kamerový systém a bezpečnostní dveře u všech bytových jednotek. Pohodové bydlení ještě podtrhne stylová soukromá zahrada s udržovaným trávníkem a pergolou, v níž můžete trávit pohodou prosycené dlouhé letní večery.      

Plíce Prahy

Přesně takto je označována pražská lokalita Košíře. Není se čemu divit, jelikož se zde nachází velké množství zeleně a parků. Hodně oblíbené jsou především zahrada Klamovka, Husovy sady, nebo přírodní park s golfovým hřištěm Košíře – Motol.