Vilky Třebonice: městský luxus s nádechem venkova

Zdroj: IP Polná

Pokud chcete bydlet přímo v Praze a zároveň mít dostatek soukromí, máme tu pro vás unikátní domky, které splňují ta nejnáročnější kritéria. Jižní svah s výhledem do zeleně, v klidném prostřední s oblíbeným obchodním centrem za zády, skvělá dostupnost do centra - to je to nejlepší místo pro bydlení.

Vilky Třebonice jsou unikátním konceptem, který v Praze nikdo jiný nenabízí. Je nutné si uvědomit, že projekty rodinných domů, až na výjimky, jsou v Praze stavěny nejčastěji jako řadové či dvojdomy na malých pozemcích s minimálními rozestupy. Vilkové čtvrti se podobají jedna druhé jako vejce vejci a tudíž vás možná i překvapí, že se tento unikátní koncept od tohoto trendu posledních let výrazně vymezuje.
Těchto 12 moderních vilek ovšem nabízí nejen klid a soukromí, ale i originální design. Všechny vilky jsou nízkopodlažní, bezbariérové s velkoformátovými okny, samozřejmě je ale na vás, jakou dispozici si vyberete. Projekt klade velký důraz na zeleň, proto každá vilka bude disponovat vlastní dlouhou terasou s pergolou. Dále bude na pozemku o velikosti 1 000 m2 připravena zahrada.

IP Polná

Jak již jsme si řekli, projekt vznikne v pražských Třebonicích. Třebonice s přibližně 500 obyvateli se rozkládají 2 km severozápadně od Řeporyjí podél Dalejského potoka. Prvním zmínky o této obci sahají až do roku 1279. Tato obec je Pražany vnímána jako okrajová oblast Prahy 5, ovšem jádro Třebonic patří k městské části Prahy 13. Přestože vzdálenost od centra není nikterak velká, na návštěvníka obce dýchne klid a pohoda v kontrastu s rušnou metropolí.

IP Polná

Praha 13 je lokalitou, která v Praze nejrychleji a nejvýrazněji mění svou tvář. Těší se mimořádné pozornosti velkých developerů, kteří zde v uplynulých 15 let realizovali desítky developerských projektů a připravují další. S novou developerskou výstavbou se mění obraz lokality z okrajové, zemědělské na moderní a vyhledávanou, která nenabízí jen bydlení, ale i špičkové kancelářské
projekty. Třebonice jsou blízko Západního města, a tak mohou těžit z nově vznikající infrastruktury.

IP Polná

Lokalita je v blízké dostupnosti oblíbených obchodních center Metropole Zličín, Globus Zličín, Ikea či Tesco. Výhodou této lokality je blízké napojení na Pražský okruh (exit 23), díky kterému se dostanete například k Letišti Václava Havla za pouhých 14 minut. Přiblížení k centru Prahy na metro zajišťují dvě autobusové linky, které jezdí přibližně každou půl hodinu.

Výjimečnost projektu Vilky Třebonice

• 1. funkcionalistická architektura s prvky přírodních materiálů
• 2. atraktivní, originální design
• 3. nízkopodlažní, bezbariérová výstavba
• 4. dlouhá terasa s vlastní pergolou
• 5. soukromí, klid, bezpečí, místo odpočinku a úniku
• 6. nová ulice, nová sousedská komunita
• 7. dynamicky se rozvíjející lokalita s novou infrastrukturou
• 8. obchodní centra v blízkosti projektu
• 9. akceptovatelná dopravní dostupnost na metro
• 10. jistota bezpečné investice, jednoduché a výhodné financování domu
• 11. dobré jméno developera (praxe, zkušenosti, několik úspěšných projektů)


Více na www.vilkytrebonice.cz