Vilové domy Barrandov Hills dokončeny

Developerská skupina Crestyl dokončila stavbu první fáze druhé etapy projektu Barrandov Hills. V jejím rámci vznikly tři komfortní vilové domy přímo nad Prokopským údolím s celkovým počtem 21 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk.

Developerská skupina Crestyl dokončila stavbu první fáze druhé etapy projektu Barrandov Hills. V jejím rámci vznikly tři komfortní vilové domy přímo nad Prokopským údolím s celkovým počtem 21 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk.

Noví obyvatelé se budou moci do svých bytů, jejichž stavba trvala necelý rok, nastěhovat již na přelomu ledna a února. Náklady na výstavbu první fáze druhé etapy činily zhruba 34 milionů korun.

„Stavbu vilových domů, které jsou součástí druhé etapy projektu Barrandov Hills, se nám podařilo úspěšně završit pouhých 11 měsíců od jejího zahájení. Teď se již domy připravují na své obyvatele, kteří se budou moci stěhovat na přelomu ledna a února. O byty je velký zájem, v tuto chvíli máme prodáno již téměř 50 procent bytů. S dokončením pak očekáváme další vlnu zájemců, kterým již budeme moci ukázat jednotlivé byty a klienti si tak sami ověří vysokou kvalitu a design tohoto projektu. Zároveň je možné do konce roku využít stávající sníženou sazbu DPH a na pořízení bytu do konce roku tak ještě ušetřit,“ řekl Radim Sayed, obchodní ředitel developerské skupiny Crestyl.

#####Architektura a výhled

Architektonické řešení vychází vstříc současným požadavkům na prosvětlení a prostornost bytů. Díky umístění ve svahu nabízí bydlení s jedinečným výhledem na Prokopské údolí, pražské panorama a svahy Kavčích hor.

Všechny byty rezidenčního komplexu Barrandov Hills disponují terasou či balkonem, součástí přízemních bytů je předzahrádka. Byty velikosti 2+kk ve 3. patře mají terasy velké 17,5 m2 s krásným výhledem na Prokopské údolí a Pankrác. Díky logickému uspořádání působí všechny byty prostorně. V bytech již od velikosti 2+kk je prosklená téměř celá stěna obývacích pokojů a byty jsou tak velmi světlé. Ve většině bytů se nacházejí i nadstandardní prvky jako samostatné pracovny, šatny a hlavní ložnice se samostatnou koupelnou. Součástí projektu je samozřejmě podzemní parkování. Rezidenční komplex nabízí byty v bytových domech i komfortních vilových domcích. Veškeré byty mají velmi prakticky řešené dispozice od 1+kk po 4+kk včetně exkluzivního bytu v 5+kk v nejvyšším podlaží. Pro zájemce je připravena možnost upravit dle individuálních požadavků nejen standardy bytů, ale i jejich dispozice. Ke koupi bytu lze navíc využít služby bytového architekta zdarma.

Architektem novostavby je uznávaný Karim R. Rachidi reprezentující architektonické studio KRR Architektura. Jeho úkolem bylo navrhnout kvalitní řešení komplexu jak z architektonického, tak urbanistického hlediska. Komplex Barrandov Hills byl nominován na cenu Best of Realty 2008.

#####Plně vybavená lokalita

Rezidenční projekt Barrandov Hills se nachází v lokalitě s plnou občanskou vybaveností. V místě jsou školy, sportoviště, řada obchodů i služeb pro veškeré každodenní potřeby. Městská část Praha 5 navíc plánuje další rozvoj této lokality a svým obyvatelům nabídne i nová sportoviště a klidové zóny.

Lokalita je zároveň velmi dobře dostupná automobilovou i městskou hromadnou dopravou. V bezprostřední blízkosti komplexu se nachází zastávka autobusu a tramvajová zastávka Geologická. Cesta do centra města tak trvá přibližně 20 minut. Pro řidiče je výhodou napojení na Jižní spojku a další výpadové silnice.