Víte, co chybí vaší zahradě? Venkovní sauna

Zdroj: saunujeme.cz

4
Fotogalerie

Saunovat se ve vlastní venkovní sauně je velmi silný zážitek, poskytuje vám ničím nenahraditelné pocity, kdy vnímáte přírodu všemi svými smysly. Vyčistíte si svojí mysl a díky vysoké teplotě vyplavíte nečistoty z těla a to vše za zpěvu ptáků, šumění větru ve větvích stromů, dokonce můžete vidět i zapadající slunce.

Pokud zvolíte celoskleněnou přední stěnu sauny, máte krásný výhled a budete si připadat jako na dovolené, ale jste pořád na svojí zahradě, ve své vlastní sauně. Venkovní sauna se může rychle stát součástí Vaší zahrady, je možno ji postavit kdekoli, mezi stromy i u jezírka.

Ve Finsku by Vám toto tvrzení stoprocentně potvrdili, je tam velká tradice venkovních saun a Finové si nedovedou přestavit strávit víkend na svojí nebo pronajaté chatě a nevyužít očistných účinků sauny. A vaše sauna nemusí být velká, pro stavbu venkovní sauny vám stačí prostor 2 x 1,8 metru a máte velmi komfortní saunu! Stačí mít připravený vhodný podklad, například betonovou desku a elektrický kabel (380V) a nic nebrání stavbě vaší nové sauny. Ještě jedna příjemná věc – vybrat si nějaký pěkný materiál, aby se vám sauna i líbila. Je mnoho dalších variant jak si dopřát ještě více možností saunování, do vaší sauny můžeme nainstalovat topidlo s vlhkostním BIO provozem a rázem se vám sauna promění v tropický ráj s nízkou teplotou a vysokou vlhkostí. Bolí vás záda? Nechte si do sauny instalovat infrazářič s hloubkovým prohřevem, stačí klidně jen jeden a prohřejte si Vaše bolavá záda, budete překvapeni, jak účinné to je!

Máte rádi romantiku a praskající dřevo v krbu, nebo nemáte možnost přivézt kabel 380V do vaší zahrady? Máme pro vás příjemné řešení s nádechem starých časů, ale v moderním pojetí, je to instalace topidla na dřevo s nerezovým komínem. Tato varianta je samozřejmě náročnější na obsluhu, musíte topit a hlídat teplotu, ale pocit z praskajícího dřeva a pohled na plápolající plamen vám nikdo nenahradí.

Na vaší otázku, jestli není zbytečné si pořizovat saunu kvůli pár měsícům v roce, vám velmi rádi odpovídáme – SAUNUJTE SE I V LÉTĚ, posílíte si tím svojí imunitu a připravíte svoje tělo na nelehké sichravé období podzimu, budete odolnější proti různým virům a nachlazení, je prokázáno, že vysoká teplota zničí veškeré viry, ano veškeré a v kombinaci s posílenou imunitou budete opravdu zdraví. A ještě jedna velmi příjemná věc, tím, že se budete saunovat v létě, vaše tělo si nastaví termoregulaci a během dne budete velmi dobře snášet vysoké teploty a také se méně potit – VYZKOUŠEJTE A UVĚŘÍTE!

Postavit si saunový domek svépomocí není úplně jednoduché, protože stavba sauny má mnoho svých specifik, svěřte tuto práci dodavateli, který má zkušenosti se stavbou a navrhováním venkovních saunových domků. Venkovní saunové domky mohou obsahovat i odpočívárnu. Ryze český výrobce saunových domků, firma SAUNUJEME s.r.o. vyrábí saunové domky nedaleko Kolína, interiéry sauny si můžete samozřejmě prohlédnout v jejich showroomu, který je nedaleko centra ve městě Kolín. Dokonce si můžete z jejich stránek stáhnout ceník venkovních saun a to i bez registrace.

Přijďte se přesvědčit, jak může vypadat krásná sauna, nemusí být jen venkovní, firma SAUNUJEME s.r.o. vyrábí i veškeré interiérové vestavěné sauny na míru, parní kabiny, infrasauny a celé wellness, veřejné i privátní, showroom v Kolíně je otevřený po předchozím objednání každý všední den od 9 – 17 hodin. V showroomu si můžete prohlédnout interiéry saun SILVER, PLATINUM nebo DIAMOND. Na stránkách www.saunujeme.cz se dozvíte bližší informace, včetně fotografií z realizací.