Výstavba apartmánů Medvědín ve Špindlerově Mlýně pokračuje

Developerská společnost UBM pokračuje ve výstavbě projektu apartmány Medvědín ve Špindlerově Mlýně. Generální dodavatel stavby Metrostav nyní provádí zemní práce a betonáž základové desky suterénu. Apartmány Medvědín se nacházejí v těsné blízkosti dolní stanice sedačkové lanovky lyžařského areálu a nabízejí 108 apartmánů s výhledy na krkonošské hřebeny i nedaleké sjezdovky, oznámil developer. Předpokládané předání dokončených apartmánů do užívání klientům je plánováno v druhé polovině 2014.

Čtyři nízkopodlažní objekty s horskými apartmány, jejichž architektonický styl pochází z renomovaného studia ADNS, jsou citlivě zasazeny do tamního prostředí. Architektura projektu respektuje typické místní materiály a klade důraz zejména na funkčnost interiérů a vysoké realizační standardy. Apartmány jsou dispozičně řešeny od jednopokojových až po čtyřpokojové s výměrami od 34 m2 do 143 m2. Balkóny a sluneční terasy s předzahrádkami budou vybízet k venkovnímu posezení a relaxaci s výhledy na Svatý Petr, Medvědín a Kozí hřbety. Ke každému apartmánu patří sklep umístěný v suterénu, kam jsou rovněž situována parkovací stání. Hlavní recepce je umístěna ve společných částech komplexu. Jednotlivé objekty mezi sebou vytvářejí vnitřní prostor s prvky zahradní architektury vhodný k odpočinku i sportovním aktivitám. Vzhledem k celoroční nabídce outdoorových aktivit ve Špindlerově Mlýně a jeho okolí jsou Apartmány Medvědín vhodnou destinací pro víkendové pobyty, dovolenou, ale také dobrou investiční příležitostí.

UBM patří k renomovaným rakouským developerským společnostem. Na realitním trhu je již od roku 1873 a její akcie jsou obchodovány na vídeňské burze. UBM realizuje své projekty v 16 zemích západní, střední a východní Evropy. Působí v oblasti developmentu, architektury, projekční a stavební činnosti, marketingu, prodeje i zajišťování správy nemovitostí. Vedle rezidenčních projektů připravuje a realizuje také multifunkční a obchodně administrativní centra, hotely či průmyslové objekty.

UBM Bohemia působí na českém trhu od roku 1992. Mezi již uskutečněné projekty patří Rezidence Zvonařka v Praze na Vinohradech s 220 byty, multifunkční projekt Anděl City na pražském Smíchově, který na 125.000 m2 plochy zahrnuje 202 bytů, kanceláře, obchody, restaurace, multikino se 14 sály, design hotel Andel`s, hotel Angelo a administrativní budova Darex na Václavském náměstí. V Brně společnost realizovala nákupní centrum Velký Špalíček.