Značka YENKEE je posedlá gamingem, businessem a cestováním

Zdroj: YENKEE

2
Fotogalerie

Pro milovníky počítačových her má připravená herní křesla a gamingové vychytávky. Cestovatelé si přijdou na své se špuntovými sluchátky s certifikací Hi-Res a Bluetooth reproduktorem s podporou TWS. Business v sobě skrývá designové myši a klávesnice.

Posedlost je něco, co nás každodenně obklopuje. Někdo je posedlý dobrým jídlem a někdo naopak perfektní postavou. Pro YENKEE to však znamená úplně něco jiného. Značka se svou posedlostí chce hlavně splnit cíle, které si dala. Těmi jsou výborný poměr cena a výkon a vytříbený design.

Business v první linii

Pro tento rok je YENKEE pro business sektor připraveno hned s několika novinkami. První je myš Denver, u které byla klíčová ergonomie a minimalismus. Decentní vzhled podtrhuje jemné rýhování na boku. Myš v sobě ukrývá přesný senzor s rozlišením 1600 DPI. „U myši Denver lze navíc nastavit hmotnost. Uživatel si tak může nastavit váhu přesně podle sebe,“ doplňuje Patrik Kočvara, zástupce značky Yenkee.

Druhým produktem v řadě businessu je klávesnice. Sází na štíhlou a lehkou konstrukci, která si svými rozměry a atraktivním designem získá srdce i náročnějšího uživatele. Rozložení kláves je navržené tak, aby psaní bylo co nejvíce pohodlné a intuitivně přehledné. „V našem sortimentu jsme schopni uživateli nabídnout široké množství běžných kancelářských klávesnic. Proto jsme nyní vsadili na minimalistický design, který je navíc velmi tenký. V nejtenčím bodě je klávesnice široká asi jako desetikoruna,” dodává ke klávesnici Patrik Kočvara.

YENKEE

Cestování za rytmu hudby

Hudba dlouhou cestu nejen urychlí, ale i zpříjemní. YENKEE má ve svém portfoliu sluchátka s certifikací Hi-Res, která posluchači zajistí mnohem širší frekvenční rozsah a reproduktor SUAVE, který podporuje NFC, Bluetooth 4.2 a technologii TWS. Sluchátka jsou k dostání za cenu 399 Kč a reproduktor za 1299 Kč.

„Moc dobře jsme věděli, že trh se špuntovými sluchátky je přesycen, a proto se značka YENKEE snažila odlišit svými funkcemi, moderními technologiemi a nabídnout kvalitní, praktický a zároveň cenově dostupný model pro všechny, kteří se chtějí v poslechu přiblížit skutečné kvalitě nahrávek v Hi-Res rozlišení.“ dodává Jakub Filip, zástupce značky YENKEE.

Poslech hudby celý den nemusí být fikce. „U Suave jsme se zaměřili také na praktické vlastnosti. Především na výdrž, která je u bezdrátových reproduktorů mnohdy příliš krátká,“ doplňuje Jakub Filip.

Herní zážitek na 100%

YENKEE neopomnělo ani milovníky počítačových her.  Set klávesnice, myši a sluchátek Hornet je kompletní výbava, která uspokojí i náročnější hráče. Sada myši s 5000 DPI a spínači OMRON, kovem vyztužené klávesnice s rozsáhlým nastavením maker a sluchátek se 40 mm měniči je důstojný základ pro dlouhé herní noci. Balení navíc obsahuje podložku pod myš ve stejném designu. „Hra musí být pro gamery zážitek, proto nabízíme technické novinky, ale i pohodlí. Křeslo Yenkee je toho důkazem.“ uvádíGoran Setler.

Hudba dokáže výrazně ovlivnit naše emoční prožívání. Při poslechu hudby se v mozku aktivují ty oblasti, které zodpovídají za tvorbu emočních prožitků, a to zcela automaticky. Lidé jsou nastaveni tak, aby v nich hudba probouzela pocity a dotvářela realitu stejně jako například filmová hudba doplňuje děj samotného filmu.

Tóny a rytmus dokáží velmi ovlivňovat naše chování a tělo. V období dospívání prožíváme hudbu ještě více intenzivněji. I díky tomu, že náš mozek ještě neumí dostatečně kontrolovat všechny emoce. „Většina zábavných aktivit v tomto období je spojená s hudbou (koncerty, kluby, diskotéky), a dospívající se tak hudbou, daleko vice než dospělí, nechají strhnout a nabudit,“ uvádí psycholog Mgr. Petr Beneš.

www.yenkee.cz