Zpověď luxusní prostitutky

Ostravská kurtizána popisuje ve své knize zážitky s politiky, podnikateli, herci a sportovci.

Čerstvě vydaná kniha Tajný deník dramatickým způsobem zachycuje dráhu prostitutky s pseudonymem Madam Camilla. I když nikoho nejmenuje, poznat by se v ní mohlo hodně mužů, především těch s významnějším postavením. Anebo je mohou poznat jejich manželky.
„Je tam totiž mnohdy dost přesný popis mých klientů,“ vysvětluje Camilla, jak do svého deníku ukryla pro někoho velmi nebezpečné informace. Říká, že sama má důvod. Často to prý byli zákazníci, kteří se k ní chovali arogantně, povýšenecky a někdy až brutálně. „Ale za ty roky jsem se otrkala. Dneska mi nedělá žádný problém takového chlapa vyhodit,“ směje se Camilla.
S prostitucí skončila před sedmi lety, i když jen na půl. „Vlastním svůj privát,“ vysvětluje svůj profesní posun k pozici „bordelmamá“. Děvčata si pečlivě vybírá. „Opravdu beru jen ty inteligentní. Vím, co dělám, protože to také přitahuje jen klienty na úrovni,“ tvrdí Camilla.

Ukázka z knihy

Další prosouložený týden. Chodili samí experti… v pondělí se zjevil místní mafián Alec, dobrý známý našeho Protivy. Docela pěkná společnost, ještě s dvěma blby se opíjeli u baru, než došla řada na nás holky. Už od začátku se Alec díval jen po mně a bylo jasné, že skončíme spolu v posteli. Byla jsem ráda, Aleca nešlo odmítnout, vysoký vysportovaný brunet s opálenou tváří mi nebyl proti srsti.
Nezklamal. Frajer, jak má být. Muž, který dokáže ženskou uspokojit až na kost. Ta hodina vrcholného sexu pro mě zůstane nadlouho tím nejlepším, co jsem v klubu zažila. Škoda, že jsem se pak už s Alecem nikdy nesetkala. Myslím, že i on byl spokojený, když odcházel.
„Krásná kočičko, brzy se zas zastavím… Jsi tím nejlepším, co jsem poslední dobou potkal.“ Nepřišel. Až po čase jsem se dozvěděla, že za pár týdnů zahynul ve svém drahém automobilu při cestě na obchodní jednání. Nebo ho zlikvidovali?