Až moc streamovacích služeb vrací do hry stahování. Lidé naráží na své limity

Zdroj: Pexels

Aby dnes měl uživatel v Česku přístup ke všem hlavním filmům a seriálům, musel by si předplácet devět video streamovacích služeb a dát za ně měsíčně skoro 2 000 korun. To lidé nedělají a opět se zvyšuje míra stahování.

Celý článek je převzatý z AVmania.cz

Jakožto milovnice špionážních filmů jsem nedávno dostala chuť pustit si všechny filmy ze série Mission Impossible. Oživit si staré a doplnit si dva poslední, co mi utekly. Byla jsem přesvědčená, že budou všechny na jedné video streamovací službě (VOD). Jak jsem se mýlila…

Postupně jsem je našla rozeseté po čtyřech VOD. To je velké množství služeb na předplácení, pokud si člověk chce pustit jednu filmovou sérii. Předplácím si – komunitně s rodinou a přáteli – Neftlix, Disney+, Amazon Prime Video, HBO Max, občas i Voyo, a stejně mi to nestačilo. Poslední díl byl na SkyShowtime.

Se skřípáním zubů jsem si ten poslední díl stáhla z internetu. Přestože je stahování filmů i hudby v České republice legální, hrdá na to nejsem. Dokonce si platím i YouTube Premium, abych se vyhnula reklamám a zároveň podpořila místní tvůrce. Jenže když ke zhlédnutí jedné filmové série potřebujete čtyři streamovací služby, i lidé jako já narážejí na své limity.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM.

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!