Zápisník Arsena Lazareviče: Bělobrádkova samoživitelka

Pavel Bělobrádek

Pavel Bělobrádek Zdroj: ctk

Šéf KDU-ČSL Pavel Bělobrádek
Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek
Místopředseda vlády Pavel Bělobrádek z KDU-ČSL
Místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek (KDU-ČSL)
5
Fotogalerie

Předseda Lidovců Pavel Bělobrádek oznámil, že si ženy mají lépe vybírat partnera, a pokud neuspěly a staly se samoživitelkami, tak si najít jiného chlapa. Následně se zvedlo velké pozdvižení především ze strany genderových organizací. 

Pokud by platila premisa z pohádek, že děti nosí čáp či vrána, pak mají genderové organizace pravdu – čápi skutečně přerozdělují děti podle nějakého divného vzorce a bídné ženy musejí tyto děti přijmout. Ženám by tak měl platit výživné stát! Společně s tím si ale také musíme povědět pohádku o zlatém měšci, který emitoval nové peníze a všichni v zemi se pak měli dobře jako ve vzdáleném království jménem Venezuela.

Podle Jitky Chalánkové z TOP 09 „Právo na dítě nepatří mezi základní lidská práva.“ Pomiňme, že články 2 a 3 Listiny práv a svobod vypovídají o něčem jiném. Politik, který vnucuje někomu svůj vlastní ideální model, jak má společnost fungovat (a jak se má rozmnožovat), je pro svobodu společ- nosti nebezpečím. Nebo se raději vrátíme do dob potratových komisí a hodných poradců z Východu, kteří nám problém pomůžou vyřešit?

Chcete se stát nejpopulárnějším politikem v Česku? V každém projevu nezapomeňte připomenout, že vy máte peněz dost, že se v Česku krade a může za to Kalousek. Pokud jste hercem, pak si najděte nějakého bohatého podnikatele s politickými ambicemi a zahrajte svou životní roli ministra.