Nejlepší spolupráce v teniskovém světě. Poslechněte si třetí díl podcastu Botník

Ve třetím díle podcastu Botník jsme probírali ty nejzajímavější spolupráce.

Ve třetím díle podcastu Botník jsme probírali ty nejzajímavější spolupráce. Zdroj: Footshop / E15

Vychází třetí díl podcastu Botník, teniskové encyklopedie, která nahlíží na fenomén tenisek v kontextu doby, kultury a byznysu. Nová epizoda se věnuje tématu nejlepších spoluprací značek na jejich teniskách s více i méně známými umělci a sportovci. Trio moderátorů v sestavě Nikita Poljakov, Vojta Kubík a Honza Nosek tentokrát doplnil brand manažer Footshopu Radim Stezka.

Magazín E15 ve spolupráci s největším českým streetwear storem tvoří originální podcastovou sérii Botník, kterou moderuje šéfredaktor E15 Nikita Poljakov spolu s byznys analytikem Vojtou Kubíkem a jeho kolegou z Footshopu, copywriterem Honzou Noskem. Tradiční sestavu tentokrát doplnil ještě head of brand Footshopu Radim Stezka, se kterým byla řeč o významných spolupracích největších teniskových značek s umělci a sportovci. O spolupracích, jejichž vliv významně překročil svět sneakers.

Ani tentokrát nechybí anketa Footshop Quick Question - série rychlých rozhovorů se zajímavými hosty, do které tentokrát přijala pozvání jedna z nejznámějších osobností tuzemské streetwear scény Dominik Skywalker.

Při diskuzi o hlavním tématu zazněla jména jako Sean Wotherspoon, Travis Scott, Virgil Abloh nebo Jerry Lorenzo. Která ze spoluprací měla největší význam a jak se mění celkový přístup značek k tvorbě kolaborativních projektů? To i mnohem víc se dozvíte v třetí epizodě podcastu Botník, který právě teď vychází na všech velkých streamovacích platformách.

Součástí podcastu je i tentokrát soutěž o tenisky pro pozorné posluchače. Tak nezapomeňte poslouchat až do konce - třeba soutěžní pár bot obohatí právě váš botník.

Příští epizoda se bude věnovat tématu resellu, tedy přeprodeji tenisek, které v posledních letech přineslo řadě teniskových nadšenců velké jmění, se speciálním hostem Tomášem Paťavou.

Podcast vychází na Spotify i Apple Podcasts.