Co je KIVI KidsTV: Inovativní Smart TV pro dětské pokoje

Zdroj: KIVI SMART PURCHASING Korlátolt Felelősségű Társaság

Světová značka KIVI uvádí na trh inovativní produkt − KIVI KidsTV, který byl speciálně navržen pro dětské pokoje. Povolte fantazii svých dětí a přineste do jejich prostoru nekonečnou zábavu. Díky originálnímu designu můžete tuto televizi kreativně přizpůsobit, což posílí rozvoj představivosti a kreativity u vašich dětí. Váš chytrý televizor se tak nyní stává neodmyslitelnou součástí jejich her!

Proč potřebuje dětský pokoj speciální Smart TV?

Sledování pohádek a zábavných programů na velké obrazovce je mnohem pohodlnější než na chytrém telefonu nebo tabletu. Děti, stejně jako jejich rodiče chtějí ze sledování vytěžit maximum. A když má rodina dvě nebo více dětí, „boj" o obrazovku se zvyšuje. Ani dospělí nejsou vždy ochotni vzdát se velké obrazovky ve prospěch dětí.

KIVI KidsTV vznikla s úmyslem poskytnout dětem vlastní mediální zážitek. Na jedné straně funguje jako multimediální centrum zábavy, které přináší obsah ve vysoké kvalitě a s živým obrazem ve Full HD, na straně druhé slouží jako prostor pro podporu kreativity a sebevyjádření.

S KIVI KidsTV si rodiče mohou být jisti, že jejich dítě je obklopeno bezpečnými zařízeními a spotřebovává obsah odpovídající jeho věku.

KIVI SMART PURCHASING Korlátolt Felelősségű Társaság

Personalizace s designem Block-Style

Plastové stavební bloky lze snadno připojit k rámu, stojanům a středové desce televizoru KIVI KidsTV. Možnost stavět cokoliv na rámu je bez omezení velikosti, tvaru nebo barvy. Televize je plně kompatibilní s nejoblíbenějšími sériemi stavebnic, což znamená, že konečně můžete využít stavebnici, kterou má dítě již doma.

Tvrzené sklo

32palcová Full HD obrazovka nového televizoru KIVI KidsTV je chráněna tvrzeným sklem. Je trvanlivé a odolné proti poškrábání a poskytuje optimální ochranu obrazovky před těžkou hračkou, knihou nebo míčem. Sklo se nebojí ani pořezání od ostrých předmětů, drápků domácích mazlíčků, kovových zipů na oblečení nebo nabíjecího kabelu telefonu. Televize je pro děti naprosto bezpečná a poskytne jim radost z živého obrazu. Společnost KIVI na své produkty obvykle poskytuje tříletou záruku.

Upevnění stojanu

Nůžky televizního stojanu jsou bezpečně spojeny přímo s kovovým rámem a propojeny vodorovnou deskou. Tato rozsáhlá spojovací deska nejen stabilizuje konstrukci, ale zároveň poskytuje dostatečný prostor pro projevy kreativity. Součástí balení jsou též oboustranné samolepky, které umožňují rodičům bezpečné připevnění přístroje na vybraný povrch.

KIVI SMART PURCHASING Korlátolt Felelősségű Társaság

Noční světlo pro klidný spánek bez strachu

Zadní strana KIVI KidsTV je vybavena nočním světlem AlumiGlow, které vydává jemné, uklidňující světlo. Vytváří útulnou atmosféru v dětském pokoji a pomáhá dětem rychleji usnout, zejména pokud nemají rády spaní ve tmě. Noční světlo může pracovat i tehdy, když je televize vypnutá. Rodiče a děti mohou lampu pomocí dálkového ovládání nebo tlačítka na samotné televizi nastavit.

Operační systém

Televize běží na moderním operačním systému AndroidTV 11. Jedná se o oficiálně certifikovaný operační systém od společnosti Google, který zaručuje vysokou rychlost a stabilní provoz chytré televize. AndroidTV 11 poskytuje přístup k více než 10 000 herních, vzdělávacích a rozvojových aplikací.

Pohodlný dálkový ovladač

Aktualizovaný dálkový ovladač KIVI TV má ergonomický design s minimálním počtem tlačítek, takže ho budou schopni ovládat i ti nejmladší. Nejoblíbenější aplikace jsou umístěny na dálkovém ovladači, stačí jen jednoduchý klik. Další funkce zahrnují nápadnou modrou barvu, vestavěný mikrofon pro hlasové ovládání a tlačítko pro ovládání nočního světla. Ve spodní části dálkového ovladače je integrována samolepka s fosforeskujícím logem pro snadné lokalizování v tmavém prostředí.

Nejnovější obrazové technologie

KIVI KidsTV je vybaven pokročilými technologiemi zlepšení obrazu:

  • Super contrast control upravuje kontrast tmavého obrazu prací na lokalizovaných oblastech a „natahuje" obraz.
  • Ultra Clear optimalizuje SDR video (mnoho starých filmů a pořadů stále existuje v tomto formátu) a přizpůsobuje ho pro sledování na obrazovce Full HD.
  • Max Vivid ovládá lokální jas pro nasycení obrazu a převádí téměř jakýkoliv obsah na formát HDR.

Bezpečné pro oči

KIVI KidsTV je vybaven speciální technologií Low Blue Light, která snižuje škodlivé účinky modrého světla. Světlo z displeje může způsobovat únavu očí a ovlivňovat kvalitu spánku. Produkty KIVI místo toho nabízejí bezpečnější odfiltrované moderní světlo, čímž chrání vaše oči a spánek.

KIVI SMART PURCHASING Korlátolt Felelősségű Társaság

Pro více informací o této nabídce a provedení předobjednávky navštivte obchody Alza.cz a Datart.cz.

O KIVI

KIVI je mezinárodní společnost založená v roce 2016, jejíž evropská pobočka sídlí v Budapešti. Hlavním zaměřením společnosti je vývoj a výroba chytrých televizí s distribucí produktů v Evropě a Asii. Oddělení výzkumu a vývoje se nachází na území Ukrajiny a Číny. KIVI je certifikovaným partnerem společností Google a Netflix. V současné době společnost prodala více než 1,5 milionu zařízení. https://kivismart.com/