K dokonalé péči o zevnějšek vám od teď bude stačit jediný strojek

Zdroj: PANASONIC CZECH REPUBLIC, s.r.o.

Přetéká vaše skříňka v koupelně nejrůznějšími zastřihovači a dalšími zkrášlovači, bez kterých distingovaná mužnost snadno vybledne? Možná je načase poohlédnout se po moderním přístroji, který se o vás postará komplet. Přesně takové myšlenky pravděpodobně měli i inženýři japonské společnosti Panasonic, když navrhovali přístroj, který dost možná brzy změní náhled na péči o pánské tělo.

Panasonic Multishape, nová vlajková loď mezi multifunkčními holicími strojky, totiž dokáže nahradit hned několik koupelnových gadgetů, bez kterých si moderní gentleman nedokáže představit svou každodenní rutinu.

PANASONIC CZECH REPUBLIC, s.r.o.

Nejnovější vynález od Panasonic totiž sám o sobě nahradí nejen vaše shavery a trimmery s nejrůznějšími nástavci, ale třeba i zastřihovače chloupků v uších a nosu a dokonce i sonický zubní kartáček. Celkem praktické, že? To vše v kvalitním provedení, které přímo vybízí ke kompaktnímu cestování, ale ostudu rozhodně neudělá ani v pohodlí domova, kde jsou nároky na kvalitní úpravu obličeje nekompromisní. Moderní muž, který chce být stylový a připravený na každou příležitost, konečně dostává do ruky jediný přístroj, který se postará o oholení, vytvarování vousů i o zubní hygienu.

PANASONIC CZECH REPUBLIC, s.r.o.

Nový koncept Multishape obnáší nejen praktičnost a pohodlí, ale obnáší také ekologický aspekt. Kromě úspory místa se totiž nabízí také otázka – kolik různých přístrojů s různými bateriemi vlastně potřebujete vlastnit, když se o všechny pánské potřeby dovede postarat jediný gadget? Co se týče udržitelnosti, Panasonic právě udeřil hřebíček na hlavičku. Pokud jste muž, pro kterého je důležitá aura a vyzařování – a zároveň mu záleží na nejmodernějších technologiích a ekolologickém otisku svého života – možná je toto nové modulární řešení péče o obličej právě pro vás.

PANASONIC CZECH REPUBLIC, s.r.o.

Více o novém strojku Multishape si přečtěte ZDE.