Logicworks se jako první firma v Česku a na Slovensku stala součástí Apple Consultants Network

Zdroj: Shutterstock

Tuzemská společnost Logicworks se jako první firma v České republice a na Slovensku stala členem globální komunity Apple Consultants Network. Členství v ACN zvyšuje dostupnost a kvalitu služeb v oblasti technologických řešení společnosti Apple na obou trzích.

Apple Consultants Network je globální komunitou nezávislých poskytovatelů IT služeb a technologických poradenských firem, které se specializují na produkty a řešení společnosti Apple. Členové ACN mají znalosti a zkušenosti, jak klientům pomoci identifikovat, nastavit a efektivně využívat technologie Apple. Podnikatelé pomocí nich mohou výrazně zrychlit a zefektivnit provozování firem a organizací.

„Investujeme do inovací a udržujeme si komplexní a aktuální znalosti o produktech a službách Apple s cílem poskytnout našim zákazníkům nejlepší možná řešení,“ uvedl Ivan Malík, CEO společnosti Logicworks. „Získání této certifikace je potvrzení kvality služeb a znalostí našeho IT týmu,“ dodává.

Logicworks se na českém a slovenském trhu stává klíčovým partnerem pro společnosti hledající optimální využití technologií Apple ve svých procesech. Jako člen ACN má v kompetenci ve třech hlavních oblastech: konzultace, instalace včetně konfigurace a externí IT podpora. Specializuje se především na mobilitu, cloudové služby, MDM, práci se sítí a zabezpečení.

O společnosti Logicworks:

Společnost Logicworks se specializuje na nasazení a efektivní správu Apple zařízení pro korporátní zákazníky. Mezi její klienty patří Česká spořitelna nebo slovenská Tatra banka, Seznam.cz, ČEZ, Kaufland nebo Makro. Je součástí mezinárodní skupiny WESTech, která provozuje síť 18 prodejen Apple Premium Partner a Apple Premium Reseller pod značkou iStores a servisních středisek Apple Premium Service Provider v České republice a na Slovensku.