Máte úspory, které vám nevydělávají? Zhodnoťte je s VÚB bankou

Zdroj: Shutterstock

Spoření je nejen důležité, ale také výhodné. Zvláště když máte ideální příležitost lépe zhodnotit své úspory nebo dodatečný výdělek. V současné době si můžete založit produkt Spoření bez limitů od slovenské VÚB banky a připojit se k tisícům klientů, kteří tuto možnost již využili.

Co nám spoření může přinést?

Především finanční stabilitu, aby nás nepřekvapily neplánované výdaje nebo nečekané události, které mohou způsobit finanční problémy. Umožňuje nám také plánovat budoucnost, pokud máme konkrétní cíle, od krátkodobých, jako je nákup nového auta, bydlení nebo vzdělání dětí, až po dlouhodobé, jako je zajištění na důchod. V neposlední řadě nám nabízí možnost využít příležitostí, například v oblasti investování.

Spoření bez limitů je spořicí produkt nové generace a nabízí jednu z nejvyšších úrokových sazeb na trhu v České republice ve výši 6,15 % p. a. Zároveň poskytuje flexibilitu běžného účtu bez jakýchkoli poplatků a sankcí. Své úspory můžete posílat jako jednorázovou nebo pravidelnou platbu, navíc kdykoli budete své peníze potřebovat, můžete se k nim dostat hned druhý den. Je ideální pro ukládání úspor několikrát měsíčně a můžete je použít kdykoli potřebujete. Jak je to možné? Protože úroky se vám připisují každý den, takže o žádné úroky nepřijdete, pokud provedete částečný nebo úplný výběr, jako je tomu u standardního vázaného spořicího produktu. Druhou výhodou je vyšší celkový úrokový výnos, protože získáváte úroky i ze samotných připsaných úroků.

Jak si mohu zřídit spořicí účet bez limitů?

Jedná se o čistě online produkt, který si zřídíte pouze pomocí mobilního telefonu, tabletu nebo počítače přímo ve svém obývacím pokoji nebo během polední pauzy v práci. Potřebujete pouze občanský průkaz, druhý osobní doklad a běžný účet na vaše jméno u některé z českých bank (nebo pobočky zahraniční banky se sídlem v ČR). Online žádost najdete na www.vub.cz/sporeni-bez-limitu/, přes fotoaparát naskenujete doklady totožnosti, navíc pořídíte 2 fotografie podle pokynů, vyplníte krátký dotazník, pošlete ověřovací platbu 1 Kč z vašeho běžného účtu (kterou vám vrátíme) a následující pracovní den bude vaše Spoření bez limitů schváleno. V případě jakýchkoli dotazů je vám k dispozici služba Kontakt na telefonním čísle +420 2 270 460 70, kontakt@sporenibezlimitu.cz, nebo najdete odpovědi na nejčastější otázky na našich webových stránkách.

VÚB banka je druhá největší banka na Slovensku s řadou mezinárodních ocenění a je součástí jedné z největších evropských finančních skupin Intesa Sanpaolo. Po rozdělení Československa a vzniku dvou samostatných států podala Všeobecná úverová banka žádost o povolení působit jako banka v České republice a již 30 let poskytuje služby firemním zákazníkům na své pražské pobočce.