Odstartovala výstavba 4. etapy rezidenčního projektu Bydlení Úvaly. Nabízí byty 1+kk až 5+kk

Zdroj: Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

6
Fotogalerie

Jen pár kilometrů za současnou hranicí Prahy začaly v listopadu stavební práce na rezidenčním projektu Bydlení Úvaly. V pořadí již čtvrtá etapa výstavby dokládá úspěch udržitelného konceptu, který uspokojuje poptávku po kvalitním a zároveň dostupném bydlení poblíž metropole. 

Promyšlený urbanistický celek

Vize rozsáhlého rezidenčního území Úvaly-Hostín, kterého je 4. etapa součástí, vznikla v tuzemském studiu Architekti Headhand, které má v portfoliu mnoho úspěšných realizací. Mezi hlavní znaky architektonického návrhu patří nadčasovost a plnohodnotnost. Kromě bytových jednotek ve všech obvyklých dispozicích je plánovaná také výstavba parkovací garáže, samozřejmostí je bohatá výsadba zeleně, a to nejen v prostoru čtvrté etapy, ale také v budoucí Evropské ulici, která bude na nové nemovitosti v Úvalech navazovat. Na pozemku v sousedství projektu, který developerská společnost Arcona Capital Czech Republic poskytla městu, by měla v blízké budoucnosti vyrůst svazková základní škola.

Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

Město Úvaly vyniká skvělou občanskou vybaveností, ať se jedná o obchody s potravinami, poštu, školu nebo sportoviště. Rezidenti zde zkrátka najdou vše, bez čeho se v každodenním životě neobejdou. Pokud budou potřebovat do Prahy, dorazí přímo do centra za pouhých 25 minut. Osobní vlaky totiž odjíždí z nedávno opravného nádraží až čtyřikrát za hodinu. Rychlá a pohodlná dostupnost historického jádra metropole hromadnou dopravou patří mezi výrazné přednosti Úval. 

Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

Vysoký standard bydlení

Aktuální etapa Bydlení Úvaly obsahuje více než 40 moderních jednotek v dispozicích od 1+kk po 5+kk. V pestré nabídce si vybere každý bez rozdílu, zda hledá svůj startovací byt pro sebe či děti, větší bydlení pro rozrůstající se rodinu nebo praktický domov pro stárnoucí rodiče. Všechny nemovitosti disponují vlastním venkovním prostorem, který interiér přirozeně propojuje s okolní přírodou. Byty mají zajištěná parkovací stání a v ceně jsou i sklepní kóje pro snadné uložení sportovního či jiného vybavení. 

Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

Arcona Capital Czech Republic s.r.o.

V prodeji nemovitostí v blízkosti Prahy jsou také originálně řešené dvoupatrové penthousy v dispozici 4+kk nebo 5+kk, které upoutají prostornými střešními terasami. Zajímavou alternativu rodinným domům představují mezonetové třípodlažní byty. Mají samostatný vchod z ulice a soukromou garáž, jinak si ale nesou všechny klasické výhody bydlení v bytech. Výstavba nemovitostí byla úspěšně zahájena, své nové obyvatele by měly uvítat v roce 2025.