Po vodíku člověk cítí enormní dodávku energie, říká vědec Milan Krajíček

Pharm.Dr. Milan Krajíček, ředitel H2 Pharm

Pharm.Dr. Milan Krajíček, ředitel H2 Pharm Zdroj: H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Pharm.Dr. Milan Krajíček přednáší výsledky svých výzkumů při představení první vodíkové virtuální reality
Milan Krajíček a kolegové v rámci H2 Global Group – zleva prezident společnosti David Maršálek, stomatolog Lubomír Beran, ředitelka VR Life Jana Trdá a japonský vědec prof. Shigeo Ohta
Při otevření nové zubařské kliniky AJNA mohli hosté ihnalovat molekulární vodík. Na fotce Milan Krajíček s japonským vědcem a otcem vodíkové biomedicíny prof. Shigeo Ohtou
Nejrychlejší zdroj vodíkové vody i inhalace vodíku je vodíková lahev od H2 Medical
Vodík je bezbarvý plyn bez chutí a zápachu. Jeho pozitivní účinky zdraví ocení celá rodina, včetně dětí
8
Fotogalerie

Uznávaný farmaceut, vědec a ředitel H2 Pharm Milan Krajíček už deset let intenzivně zkoumá vliv molekulárního vodíku na lidské zdraví a nepřestává ho fascinovat. Rozbuškou byla jeho osobní zkušenost. „Jako by ze mě spadala obrovská hromada balvanů!“ Nyní vodík užívá ve všech jeho formách, sám se cítí skvěle a doporučuje ho každému k celkovému zlepšení zdraví.

Jaká byla vaše osobní cesta k molekulárnímu vodíku?

Poprvé jsem se s vodíkem setkal asi před deseti lety, kdy jsem byl pracovně u pana profesora Zadáka ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové a on mi představil jeho použití v intenzivní péči. Mě to tak nadchlo a přesvědčilo, že hned druhý den jsem si koupil vodíkovou lahev a začal s tím experimentovat.

Milan Krajíček a kolegové v rámci H2 Global Group – zleva prezident společnosti David Maršálek, stomatolog Lubomír Beran, ředitelka VR Life Jana Trdá a japonský vědec prof. Shigeo OhtaMilan Krajíček a kolegové v rámci H2 Global Group – zleva prezident společnosti David Maršálek, stomatolog Lubomír Beran, ředitelka VR Life Jana Trdá a japonský vědec prof. Shigeo Ohta | H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Co jste se o jeho účincích dozvěděl?

Dozvěděl jsem se, že vodík může zachraňovat lidské životy hlavně v naléhavých stavech, kdy člověku chybí kyslík a je mu dodáván. Právě kyslík může pak paradoxně člověku ublížit a vodík dokáže tyto negativa eliminovat.

Říkal jste, že jste začal používat vodíkovou lahev, tedy pít vodíkovou vodu. Co jste na sobě pociťoval?

Byl to pro mě šok v tom pozitivním slova smyslu, protože člověk najednou cítí enormní dodávku energie, jako by ze mě spadala obrovská hromada balvanů. Potom jsem sám, na své rodině, na svých blízkých nebo známých dál zkoušel jeho účinky.

Jak si vodík do těla dodáváte?

Kombinuji všechny tři základní cesty – vodík se dá inhalovat, dá se popíjet vodíkem sycená voda nebo se dají aplikovat tablety.

Vodíková láhev a H2 Forte, to je nejlepší kombinace pro dlouhodobé zdraví, kvalitní spánek a dobrou imunituVodíková láhev a H2 Forte, to je nejlepší kombinace pro dlouhodobé zdraví, kvalitní spánek a dobrou imunitu | H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Jste členem výzkumného týmu. S kolegy jste zjistili, že by vodík mohl pomoci rodičům malých dětí. Popište nám, prosím, jak.

Člověk, když má horečku, tak se i potí a měl by mít adekvátní pitný režim, navíc dostává léčiva – nejen antipyretická, ale další, například antibiotika, a spousta léčiv má velmi omezenou rozpustnost ve vodě. Proto je dobré zapít je velkým množstvím vody. Pokud je zapijeme velkou sklenicí vody, dosáhneme lepších plazmatických hladin a jestliže je tam navíc obsažen vodík, tak dosáhneme, a to opravdu nepřeháním, doslova zázračného poklesu horečky a rychlého vyléčení malých pacientů.

Ve společnosti H2 Pharm vytváříte všechny vodíkové potravinové doplňky pro H2 Health and Beauty. Jak dostanete vodík do tabletky?

Ten vodík se tvoří v našem trávicím traktu. Máme tam ohromné množství bakterií a ty mají schopnost využívat speciální sacharidy, které jsou obsaženy v těchto tabletách, a metabolicky je přetvoří na molekulární vodík, který proniká do krve a poté do celého těla.

Malý vodíkový generátor s velkými účinky. Patentovaná technologie přístrojů H2 Medical zaručuje vysokou kvalitu a nejvyšší koncentraci vodíku, pro inhalaci i tvorbu vodíkové vodyMalý vodíkový generátor s velkými účinky. Patentovaná technologie přístrojů H2 Medical zaručuje vysokou kvalitu a nejvyšší koncentraci vodíku, pro inhalaci i tvorbu vodíkové vody | H2 WORLD HEALTH & BEAUTY COMPANY

Když porovnáme tablety s inhalací a pitím vodíkové vody – jaké množství vodíku do sebe dostaneme a jak působí?

To množství vodíku je z hlediska množství srovnatelné, v čem jsou odlišnosti, jsou cíle, které zasahujeme. Když například použiji tablety, tak zasahuji játra, a hlavně celou trávicí oblast. Pokud inhaluji vodík, tak zasahuji přednostně hlavu a mozek, a pokud popíjím vodu, tak je to lokalizováno na játra a ledviny. 

Chcete se dozvědět víc? Celý video rozhovor s PharmDr. Milanem Krajíčkem najdete ZDE.