Pražská SO-HO Rezidence nabízí zajímavě řešené byty pro všechny generace

Zdroj: Cresco Real Estate (CRE) a.s.

7
Fotogalerie

V jižní části Holešovic, obklopené holešovickým meandrem Vltavy, je zkolaudovaná první etapa SO-HO Rezidence. Lofty, byty, mezonety a nádherný střešní penthous nesou industriální charakter původní budovy. Na ní naváže výstavba další etapy podél ulice Dělnická. Majitelé bytů v první etapě mohou plánovat své stěhování již letos v březnu.

Pohodlné bydlení v Holešovicích

Nové byty na Praze 7 představují netradiční bydlení s industriálním charakterem. Vyznačují se maximální svobodou prostoru a funkčním pohodlím. Tyto hodnoty se odrážejí například v nemovitostech s dispozicí 1,5+kk, které obyvatelům dávají možnost variabilního uspořádání domova na základě aktuálních potřeb. Bytové jednotky vynikají nadstandardní světlou výškou až 3,6 metru, která dodává všem pokojům opravdu vzdušný pocit.

Developerská společnost Cresco Real Estate, která za SO-HO Rezidencí stojí, má bohaté zkušenosti s rezidenční výstavbou v sousedním Slovensku. V jejím pražském projektu nechybí komerční prostory, ve kterých je již nastěhovaná oblíbená řemeslná pekárna Naše Toustárna a zbrusu nová pobočka sítě fitness center Form Factory. Obyvatelé tak mohou v parteru jednoduše vyřešit každodenní nákup pečiva a dopřát si pořádný sportovní trénink i zaslouženou relaxaci. Ve vnitrobloku již brzy vznikne zelená oáza, kterou doplní nově vysázená městská alej v ulici Dělnická.

Lofty, mezonety i penthousy

V prodeji bytů v Holešovicích jsou jednotky od útulných 1+kk až po velkorysá 5+kk. Kromě bytů najdou zájemci v katalogu i široké spektrum populárních loftů a vícepatrových mezonetů.

Unikátní byty v metropolitní lokalitě jsou skvělou příležitostí i pro investory. Ty zaujmou, především dlouhodobě, nejvíce žádané jednotky v dispozici 2+kk s balkonem. Jejich podlahová plocha se pohybuje od 43 do 59 m2 a cena začíná na 7,3 milionech Kč.

Střešní penthouse má samostatný přístup přes výtah a poskytuje 360 stupňové výhledy.

www.so-ho.cz

vizualizace k projektu: https://www.uschovna.cz/zasilka/OJ33P9X7F2PA5XZ6-YCJ/