Rumový adventní kalendář pro pohodové zimní večery

Zdroj: BEST DRINK s.r.o.

Rumový kalendář 24 DAYS OF RUM již několik let po sobě přináší v době adventu radost všem, kteří si oblíbili karibský rum. Originální rumový adventní kalendář můžeme totiž opět brát jako takovou malou rumovou školu. Znovu přichází se zcela novými vzorky a opět mezi nimi najdeme jak světoznámé značky, tak zatím zcela neznámé rumové skvosty. Některé z nich lze objevit právě a pouze v tomto kalendáři, což z něj tak dělá unikátní dárek pro vaše blízké.

Na jaké rumy se můžete těšit?

Pojďme se alespoň namátkou podívat, které rumy v kalendáři najdeme. Hned 1. prosince si otevřeme políčko s rumem Plantation XO, vlajkovou loď stejnojmenné značky. Skvělá volba, která potěší rumové labužníky a připraví je na další zajímavé vzorky. Určitě je třeba zmínit kolumbijskou značku Coloma. Na českém trhu si teprve nachází své místo na slunci, ale stále více Čechů oceňuje jemnost tohoto rumu, a zvláště pak jemný dotek kávy, který přichází v závěru. Je způsoben dozráváním rumu v sudech po kávovém likéru. Nesmíme ale opomenout také další značky, které jsou na našem trhu velmi populární: Patridom z Dominikánské republiky, peruánské Cartavio nebo rum Naga z Indonésie.

Adventní kalendář, co se dá vypít

Rumový adventní kalendář 24 DAYS OF RUM ovšem není jediný, kterým si můžeme zpříjemnit čas adventu. Společnost A.H.Riise, uvedla na trh rumový kalendář, kde mimo stejnojmenných rumů A.H.Riise budeme moci ochutnat i vzorky brazilských rumů Santos Dumont.

BEST DRINK s.r.o.

Pohodový advent s překvapením

Dlouhé zimní večery si můžete zpříjemnit degustací zajímavých rumových vzorků. Ochutnáte tak nejen své oblíbené rumové značky, ale objevíte i zajímavosti, které jste ještě neměli příležitost ochutnat. Díky alkoholovým adventním kalendářům si tak každý může najít své oblíbené pití, aniž by si musel kupovat 24 velkých lahví rumu.