Tisíce Čechů spoří bez limitů s úrokem 6,15 %. Stále se můžete přidat

Zdroj: Shutterstock

Unikátní Spoření bez limitů od slovenské VÚB banky si za necelý rok získalo důvěru tisíců českých klientů, kteří s jeho pomocí zhodnocují vklady v celkové hodnotě miliard korun. K jeho atraktivitě přispívá kromě jedné z nejlepších úrokových sazeb na trhu také snadné založení bez jakýchkoli závazků, stropů a poplatků. Přidejte se i vy ke spokojeným klientům.

Představte si, že k cíli, který jste si určili, se blížíte rychleji. Možná v tuto chvíli potřebujete stabilizovat svou finanční rezervu, aby vás nezaskočily neplánované výdaje nebo nečekané události. Nebo možná spoříte na koupi auta, přestavbu bydlení nebo na vzdělání svých dětí. Nebo máte jiné dlouhodobější plány, například cestu kolem světa. S moderním Spořením bez limitů se každému z vašich cílů blížíte rychleji doslova každým dnem. Zároveň máte své úspory stále k dispozici.

Jak je to možné? Váš vklad je úročen jednou z nejvyšších úrokových sazeb na českém trhu, a to 6,15 % p.a. Úroky na váš účet připisujeme každý den, takže v případě částečného nebo úplného výběru nepřijdete o žádný úrok, ani vám banka neúčtuje sankce za předčasný výběr, jako je tomu u standardních termínovaných vkladů s časovým omezením. Další výhodou je vyšší celkový úrokový výnos, protože získáváte úrok i ze samotného připsaného úroku.

Spoření bez limitů je spořicí produkt nové generace. Kromě zajímavé úrokové sazby poskytuje také flexibilitu běžného účtu bez poplatků a sankcí. Své úspory můžete posílat jednorázově nebo opakovaně, a kdykoli budete část z nich potřebovat, máte k nim druhý den přístup. Je to ideální řešení pro odkládání úspor i několikrát měsíčně a můžete je použít, kdykoli potřebujete.

Jak si nastavit Spoření bez limitů? Jedná se o čistě online produkt, který si můžete nastavit pouze pomocí mobilu, tabletu nebo počítače přímo z pohodlí obývacího pokoje nebo během polední pauzy v práci během několika minut. Stačí vám k tomu občanský průkaz, druhý osobní doklad a běžný účet na vaše jméno u některé z českých bank (nebo pobočky zahraniční banky se sídlem v ČR). Online žádost najdete na https://www.vub.cz/sporeni-bez-limitu/, přes fotoaparát naskenujete doklady totožnosti, navíc pořídíte 2 fotografie podle pokynů, vyplníte krátký dotazník, pošlete ověřovací platbu ve výši 1 Kč z vašeho běžného účtu (kterou vám vrátíme) a následující pracovní den bude vaše spoření bez limitů schváleno. V případě jakýchkoli dotazů jsou vám k dispozici naši pracovníci Kontaktního centra na telefonním čísle +420 2 270 460 70, kontakt@sporenibezlimitu.cz, nebo najdete odpovědi na nejčastější dotazy na našem webu.

VÚB banka je druhá největší banka na Slovensku s řadou mezinárodních ocenění a je součástí jedné z největších evropských finančních skupin Intesa Sanpaolo. Po rozdělení Československa a vzniku dvou samostatných států podala Všeobecná úverová banka žádost o povolení působit jako banka v České republice a již 30 let poskytuje služby firemným zákazníkom na svojej pražskej pobočke.